10 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Selger én gravemaskin hver dag – nesten

Vinge Maskin AS på Frosta har kunder over hele landet

Johannes Vinge har over 20 års erfaring med salg av anleggsmaskiner. Året 2013 fikk han agentur på blant annet Eurocomach gravere og Kaweco hjullastere. Vinge Maskin har utsalg i Frostavegen 1995. Johannes Vinge har over 20 års erfaring med salg av anleggsmaskiner. Året 2013 fikk han agentur på blant annet Eurocomach gravere og Kaweco hjullastere. Vinge Maskin har utsalg i Frostavegen 1995.

Vinge Maskin AS på Frosta selger over over 300 gravemaskiner og minidumpere i året.

Maskinselger Johannes Vinge har lang erfaring fra salg av anleggsmaskiner. Han startet eget maskinutsalg i 2012 og fikk agentur på modellene fra Eurocomach året etter. På tomten etter Frostabussen på Varteig, har firmaet utsalg med leveranser av maskiner til både firmaer og private kunder over hele landet. I inneværende år ligger salgstallene over budsjett.

– Har allerede nådd det magiske tallet

– Vi selger i gjennomsnitt 300 maskiner i året. Allerede i år har vi nådd det magiske tallet, sier en fornøyd Johannes Vinge. Maskinene fra Eurocomach produseres og lages i San Mauro nord for Roma i Italia. Vinge Maskin i Frostavegen 1995 tilbyr også service og transport av solgte maskiner fra eget utsalg. Tilleggsutstyr til maskiner inngår i porteføljen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Hvilke størrelser har gravemaskinene?

– Bedriften tilbyr maskiner fra 1,2 tonn til 10 tonn. Priser på gravemaskiner er fra 200.000 til en million kroner. Vi har 10 ulike modeller gravemaskiner og kjennetegn er gjerne korthekkede modeller, såkalt zero tail med stor hydraulikkapasitet. Flere linjer frem på stikka på fagspråket, sier Johannes Vinge som også tilbyr hammere og komprimeringsutstyr.

Fem ansatte

Inne i garasjen på Frosta klargjøres en ny graver for leveranse. Ute står en klarert Kaweco mini hjullaster av nederlandsk fabrikat. Trondheim Transport, Midt-Norsk Transport og Hernes er blant lokale distributører som kjører eller henter maskiner. Servicepunkter har Vinge flere steder i landet. To servicebiler er til enhver tid på veien for assistanse ved behov.

– Distribusjon med utkjøring av maskiner og tilbehør leier vi fra andre. Bedriften har planer om nytt kontorbygg utenfor verksted i løpet av høsten eller vinteren.  Vi opplever en fin vekst og inntrykket er at kundene også er fornøyd med tekniske løsninger på maskinene vi tilbyr i markedet, sier Johannes Vinge.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Tok ett førerkort i Gevingåsen

En annen fikk seks prikker og 11900 i bot

Close