-3 °C Stjørdal, NO
29/02/2020

Selger livsverket sitt til barndomskamerat

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN kjøper Viken Regnskap

SAMMEN STÅR VI STERKERE: - Regnskapsbransjen lever hele tida med endrede krav i form av offentlige lover og reguleringer. Det krever teknologisk kompetanse for å møte utfordringene. Derfor ønsker vi å skape et større og sterkere kompetansemiljø for bedre å ta vare på våre kunder, sier Arne Viken (t.v.) og Jon Havdal. SAMMEN STÅR VI STERKERE: – Regnskapsbransjen lever hele tida med endrede krav i form av offentlige lover og reguleringer. Det krever teknologisk kompetanse for å møte utfordringene. Derfor ønsker vi å skape et større og sterkere kompetansemiljø for bedre å ta vare på våre kunder, sier Arne Viken (t.v.) og Jon Havdal.

Det er en meget fornøyd direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, Jon Havdal som kan fortelle at hans selskap nå kjøper opp Viken Regnskap.

1. mai kjøper SpareBank 1 Regnskapshuset alle aksjene i Viken Regnskap. Selskapet som ble startet av Arne Viken i 1991 med lokaler i Kjøpmannsgata 34 og én ansatt, har vokst seg store. I 2001 ble virksomheten flyttet over i Torgkvartalet etter en vekstperiode som har fortsatt. I dag har Viken Regnskap 17 ansatte.

– Nå blir vi et stort kompetansemiljø på 25 medarbeidere. Samlingen skjer ikke minst fordi vi ønsker å følge med på den teknologiske utviklingen. Den klare målsettingen er å samle alle medarbeidere under samme tak. Nå går vi inn i en prosess for å utvikle en enhet. Da blir det også avklart hvem som skal være daglig leder, forteller stjørdalingen Jon Havdal som er administrerende direktør i SpareBank1 Regnskapshuset SMN.

– Dette er livsverket mitt, men av hensyn til de ansatte og kundene fant jeg det riktig å gå inn for denne løsningen. Da var det naturlig å jobbe sammen med Jon Havdal som er vokst opp på nabogården i Lånke. Vi har spilt fotball sammen og gått på Lånke skole sammen. Vi har hatt flere kjøpere på døra, men SpareBank 1 Regnskapshuset SMN var helt klart den vi ønsket å selge til på grunn av det lokale fokuset og Jon som leder, forteller Arne Viken, som har klare ambisjoner om å fortsatt jobbe mange år i regnskapsbransjen.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er landets nest største aktør innen regnskap og økonomisk rådgivning med 11.000 kunder fordelt på 41 kontor og 500 ansatte.

Les forrige sak:
Hegra bosenter er ett av bosentrene som den nye allmennlegen skal ha et tett forhold til.
Seks søkere til nyopprettet legestilling

Stjørdal skal ansette egen "bosenterlege"

Close