3 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Selger Mix-kioskens lokaler

Hilde Folvik er innehaver av to Mix-kiosker. En i Husbymarka og en på Hell Kjøpesenter. Nå selger hun lokalene i Husbymarka til høystbydende interessenter.

 

For beboere i Husbymarka og omegn har mange gang Mix-kiosken vært god å ha når kjøleskapet ble tomt for både pålegg og melk. Kveldskos med brus og potetgull har også Mix-kiosken tilbudt gjennom årene. Fortsatt skal kiosken drives videre, men lokalene legges nå ut for salg. Det er Heimdal Eiendomsmegling som administrerer salget i Dullumslia 1A.

 

-Dette med salg er såpass nytt at hverken prisnivå eller respons så langt kan kommenteres ytterligere, sier innehaver Hilde Folvik ved Mix-kiosken i Husbymarka. Hun startet opp drifta av Mix-kiosken i Husbymarka på datoen 23.juni 2000, og har gjennom årene møtt mange vennlige kunder innom dørene. Varmmat, kjølerom, videofilm, tipping, meierivarer og ikke minst postutlevering tilbyr Hilde i Mix-kiosken som mange vet å sette pris på, men som gjerne skulle sett flere kunder.

 

Coop Storlien artikkelnivå

-Skal kiosken i Husbymarka berge i konkurransen om kundene må den brukes av kundene. Så enkelt er det, og mange er også flinke til å benytte tilbudet vårt.

 

– Hvorfor salg av lokalene i Husbymarka nå Hilde?

– Dette kan frigjøre kapital til andre investeringer, og bygget i Husbymarka er et relativt nytt bygg i god skikk. Egnet også til andre formål enn kioskdrift.

 

Satset videre på Hell Kjøpesenter 

Hilde Folvik eier og drifter også Mix-kiosken på Hell Kjøpesenter. Her opplever hun en fin omsetningsvekst og har mange faste kunder.  For Hilde gjelder det å videreføre denne driften på samme måte som i dag.

– Hell Kjøpesenter har en fin utvikling og vi har sett de siste årene flere nyetableringer samtidig som at tradisjonelle butikker blir her videre og har funnet sin plass. Fos oss i Mix er både omsetning og trivsel stor her på kjøpesenteret. Det blir nå spennende å se responsen på salg av lokalene i Husbymarka, avslutter Hilde Folvik i Mix-kjeden. 

 

 

 

Les forrige sak:
Atle Krogstad sikrer kattuglekassen i treet med solid tråd. Han liker lyden av ugla gjennom ­vårnettene. Tilfør tørr trespon i bunnen, sier Atle etter som uglene ikke bygger reder.
Bygger hus til uglene

Kattugla hører kulturlandskapet til og er en halvstor ugle og en […]

Close