12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Selger sine egendesignede sykler for 13. året på rad

Nytt av året er egne elsykler fra Moksnes Sport

Eierne Freddy og Morten Moksnes har travle dager i sykkelbutikken sammen med ansatte for tiden. Eierne Freddy og Morten Moksnes har travle dager i sykkelbutikken sammen med ansatte for tiden.

Moksnes Sport mottok denne uka to kontainere fulle av nye sykler. Firmaet i Søndre gate på Stjørdal har designet sine egne modeller i 13 sesonger. Nytt av i år er også serien med elsykler på vei over havet.

Hver kontainer inneholdt over 300 sykler pakket i kartonger. Totalt har ansatte hos Moksnes Sport nå mottatt 650 nye sykler som er designet spesielt for norske forhold.

– Det er modeller innen hybrid og offroad av eget merke Hard Rock, som nå ankom Stjørdal og sykkelbutikken i Søndre gate. Det er betydelige verdier vi har håndtert, etter som utgifter bare med frakt av en kontainer ligger i størrelsen 40 000 kroner. To er levert, en er på vei til Stjørdal med elsykler. Disse elsyklene har vi også designet selv her i Stjørdal, sier Morten og Freddy Moksnes.

Nå skal de fleste av de nye syklene monteres sammen og være klare til påsketider.

– Vi møter nå en svært travel tid, men akkurat dette er vi spesialister på. Når folk skal ut på veien på to hjul, står vi klare for å gjøre sykkelturen til en behagelig opplevelse, sier Morten Moksnes.

Svett fra arbeid inne i konteinerne, lemper han også junior-modeller av Hard Rock inn i butikken som bestefar Olaf og far Reidar Moksnes la grunnlaget for gjennom over 70 år med stor sykkelkompetanse.

Coop Storlien artikkelnivå

– Har kundene allerede beveget seg på gummidekk fylt med luft?

– Sesongen med sykkel starter nå når snøen forsvinner. Noen har faktisk syklet til og fra jobb gjennom hele vinteren. Uansett er det i vårmånedene og sommermånedene at den store sesongen er for sykkel. Lørdag 27. april fra 11-14 er det klart for «Sykle til jobben-aksjonen» her hos oss i Søndre Gate. Gledelig er det å erfare at sesongen blir bare lengre blant de som sykler, avslutter Morten og Freddy Moksnes.

Mats Lundemo Våden (nr. 2 fra høyre) ble med som håndtlanger da teamet hos Moksnes Sport i Søndre Gate losset 2 kontainere med egendesignede sykler denne uka. Jørgen Sollihaug, Tor Inge Stokke, Freddy og Morten Moksnes utgjør teamet som nå mottok nye 650 sykler fra Kina.
Mats Lundemo Våden (nr. 2 fra høyre) ble med som håndtlanger da teamet hos Moksnes Sport i Søndre Gate losset 2 kontainere med egendesignede sykler denne uka. Jørgen Sollihaug, Tor Inge Stokke, Freddy og Morten Moksnes utgjør teamet som nå mottok nye 650 sykler fra Kina.

 

Les forrige sak:
ENSTEMMIG KOMITE: - Hele det politiske miljøet i Komite plan står samlet bak vedtaket om å avvise klagen fra fylkesmannen i forhold til etablering fra Thansen i Havnegata. En ny forretning vil bety en forskjønning av området, sier forslagsstiller Tor Børseth (Frp).
Går mot Fylkesmannen – vil si ja til Thansen

Enstemmige lokalpolitikere går imot klage på vedtak

Close