-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Semitrailer sperret fylkesvei: – Det gikk nok på en uerfaren vinterfører

(Illustrasjonsfoto)

Meldt om vanskelige kjøreforhold på stedet.

Mandag ettermiddag og kveld sperret en semitrailer delvis veibanen på fylkesvei 705 ved Tømra i Selbu, retning Stjørdal. Det meldte politiet i Trøndelag på Twitter klokken 17.53.

Operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Roger Mogstad, opplyser at det tok tre timer før traileren ble berget. I starten var det kun personbiler som klarte å passere.

– Det var en utenlandsk semitrailer. Det tok litt tid fra første melding kom 16.08, så var den ikke berget før 19.06, sier Mogstad.

– Uerfaren vinterfører

Operasjonslederen forklarer at det ikke var noe problem med dekkene til kjøretøyet.

– Kjøretøyet hadde sklidd ut, men det var ikke noe negativt å si om den tekniske standen til kjøretøyet for en gangs skyld. Det er ofte det med utenlandske trailere, men her var det ikke det. Så det gikk nok mer på en uerfaren vinterfører står det, sier Mogstad.

Politiet forventer det vil bli flere lignende hendelser fremover, samt mer å gjøre for de trafikkmessig.

– Det er tiden for det, så vi må forvente at vi får flere slike. Vi får meldinger hele tiden om at det er glatt flere steder. Sannsynligvis i Værnesregionen også, spesielt østover opp mot Sverige.

Les forrige sak:
Stjørdal Frisbeeklubb er på vei til å vokse seg ut av den nåværende 11-hullsbanen, og er derfor på leting etter et område der de kan bygge ny bane. – På sikt må vi ha noe større, sier styremedlem i Stjørdal Frisbeeklubb, Christoffer Olsen.
Nå vil de bygge enda større bane

Close