6 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Seniorforum etableres

Her planlegges det første møtet i Stjørdal Senior­forum. Representanter fra Innherred Seniorforum gir velvillig gode råd til Stjørdals­seniorene f.v. Inger Johanne Sakshaug, Ole Myrbekk og Modulf Sandstad. Bak står gjestene fra Levanger, Arvid Vada og Ivar Risberg.

 

For de litt eldre blir det nå et tilbud om å bli med i seniorforum i Stjørdal. Alle i aldersgruppen 55+ innbys til første møte den 19.januar i Stjørdal bibliotek. Hittil er det gjennomført datakurs og egne kinoforestillinger, men tilbudet kan utvides, sier Ole Myrbekk som er en av initiativtakerne til etableringen av Stjørdal Seniorforum.

Responsen for et seniorforum har vært veldig bra, til tross for at det ikke har vært egen forening i Stjørdal. Derfor vil det dannes et Stjørdal Seniorforum på et møte på Stjørdal bibliotek. Her ønsker Myrbekk at så mange som mulig møter opp. Behovet for et slikt samlingspunkt vil etter hvert vise seg å bli en ettertraktet forening.

Levanger har startet
På et møte på Stjørdal Rådhus, kunne to av lederne i Innherred seniorforum fortelle at tiltakene der er svært ettertraktet. Denne foreningen har nå i overkant av 500 medlemmer, og det kan til tider være vanskelig å finne møteplass til så store forsamlinger. Vi har kurs og kino, men i tillegg har vi foredragskvelder med utmerkede foredragsholdere, sier leder Arvid Vada og Ivar Risberg. Vi er ikke i tvil om at dette er noe folk setter pris på, mener begge.

Stjørdal i farta
Som nevnt har vi i Stjørdal drevet under navnet Innherred seniorforum. Datakursene vi har startet har vist at behovet for aktivitet har vært stor. Seniorkinoen har hatt et besøk som vi er svært fornøyd med. En ny kinoforestilling skal gjennomføres (se annonse og omtale). Seniorleder Ole Myrbekk er veldig glad for responsen så langt.

Coop Storlien artikkelnivå

Temavalg
I første rekke har det vært interessen for datakurs som har stått på programmet. Disse kursene vil bli fulgt opp, men da i topp moderne lokaler på Stokkan ungdomsskole. Her er det også topp utstyr som venter. Seniorkinoen med kvalitetsfilmer vil fortsette. I likhet med forumet i Levanger, ser vi for oss at det kan bli gjennomført foredragskvelder. Gode forslag til aktiviteter kan formidles til styret, da de er åpne for varierte aktiviteter

Les forrige sak:
Ordførere og rådmenn fra kommunene i Værnesregionen møtte pressen og fikk presentert sine felles websider av næringsminister Trond Giske tirsdag formiddag. Frode Revhaug, Frosta kommune. Johan Arnt Elverum, Stjørdal kommune. Kari Slungård, Tydal kommune. Næringsminister Trond Giske. Inga Balstad, Selbu kommune og Bård Langsåvold, Meråker kommune.
Nye nettsider i Værnesregionen

  På det store Trøndelagsmøtet på Rica Hell Hotel, ble de […]

Close