-3 °C Stjørdal, NO
20/11/2019

Seniorforum med Per Egil Hegge

Benytt anledningen til å høre Per Egil Hegge - en meget spennende foredragsholder
Åpent julehus mobil

 

De fleste av medlemmene i forumet kjenner Per E gil Hegge fra hans mang opptredener på TV, der han er kjent deltaker. Leder i Stjørdal Seniorforum regner med at publikum møter opp i stort antall.

 

Når Stjørdal Seniorforum kan presentere Per Egil Hegge som foredragsholder, er dette en av de mest kjente foredragsholdere og kunnskapsrike personer. Han er kjent for å uttrykke seg veldig klart og med sterke meninger.

Per Egil Hegge er sønn av Mary og Ole Hegge. Hans foreldre møttes på lærerskolen i Trondheim, og arbeidet som lærer på Skatval. Per Egil Hegge bodde på Skatval til i 1941. Familien flyttet til Inderøy. Per Egil Hegge er født i 1940, og det er lite han husker fra Skatval som barn.

Hegra Spbank-Stilling

 

Gode evner

Når en skal beskrive Hegge, kan en trygt si at han hadde evner ut over det vanlige. Han har studert ved Universitetet i Oslo. Hegge er cand.mag med fagene russisk, engelsk mellomfag og statsvitenskap grunnfag. I tillegg har Hegge gjennomført Forsvarets russiskkurs.

I 1959 startet Hegge sin aviskarriere som journalist i Trønder-Avisa. Senere ble han journalistlærling i NTB. Fra 1962 og deretter i 43 år arbeidet han i Aftenposten. Han virket som reporter- særlig fra rettsaker-, kommentator, redaktør, bokanmelder og spaltist. Som utenrikskorrespondent hadde han to opphold i Washington D.C, ett i London og ett i Moskva. I 1971 han kastet ut av Sovjetunionen.

 

Foredrag

Når Per Egil Hegge, kommer til Stjørdal, kan vi uten videre garantere at det blir en reise i det som for de fleste ikke kjenner til. For de som har hørt Hegge opptre på TV, vil vi sikkert oppleve å høre både humoristiske og andre historier.

Vi henviser til annonse.

 

Les forrige sak:
Samarbeider tettere

  En bred gruppe med representanter fra nærings-, forvaltnings- og kunnskapsmiljøer […]

Close