11 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Seniorforum med Per Egil Hegge

Benytt anledningen til å høre Per Egil Hegge - en meget spennende foredragsholder

 

De fleste av medlemmene i forumet kjenner Per E gil Hegge fra hans mang opptredener på TV, der han er kjent deltaker. Leder i Stjørdal Seniorforum regner med at publikum møter opp i stort antall.

 

Når Stjørdal Seniorforum kan presentere Per Egil Hegge som foredragsholder, er dette en av de mest kjente foredragsholdere og kunnskapsrike personer. Han er kjent for å uttrykke seg veldig klart og med sterke meninger.

Per Egil Hegge er sønn av Mary og Ole Hegge. Hans foreldre møttes på lærerskolen i Trondheim, og arbeidet som lærer på Skatval. Per Egil Hegge bodde på Skatval til i 1941. Familien flyttet til Inderøy. Per Egil Hegge er født i 1940, og det er lite han husker fra Skatval som barn.

 

Gode evner

Når en skal beskrive Hegge, kan en trygt si at han hadde evner ut over det vanlige. Han har studert ved Universitetet i Oslo. Hegge er cand.mag med fagene russisk, engelsk mellomfag og statsvitenskap grunnfag. I tillegg har Hegge gjennomført Forsvarets russiskkurs.

I 1959 startet Hegge sin aviskarriere som journalist i Trønder-Avisa. Senere ble han journalistlærling i NTB. Fra 1962 og deretter i 43 år arbeidet han i Aftenposten. Han virket som reporter- særlig fra rettsaker-, kommentator, redaktør, bokanmelder og spaltist. Som utenrikskorrespondent hadde han to opphold i Washington D.C, ett i London og ett i Moskva. I 1971 han kastet ut av Sovjetunionen.

 

Foredrag

Når Per Egil Hegge, kommer til Stjørdal, kan vi uten videre garantere at det blir en reise i det som for de fleste ikke kjenner til. For de som har hørt Hegge opptre på TV, vil vi sikkert oppleve å høre både humoristiske og andre historier.

Vi henviser til annonse.

 

Les forrige sak:
Samarbeider tettere

  En bred gruppe med representanter fra nærings-, forvaltnings- og kunnskapsmiljøer […]

Close