3 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Senter på flyttefot

|| – Det blir lysere og vi blir mer synlige. Dette blir bra, slår Hilde Ravnå Bjørnstad fast om de nye lokalene til Sankalpa Yogasenter.||

– Det blir lysere og samtidig blir vi mer synlige, sier Hilde Ravnå Bjørnstad, og smiler bredt idet hun åpner dørene inn til det som skal bli de nye lokalene til Sankalpa Yogasenter.

De siste årene har yogasenteret hatt tilhold i kjelleren til Høy Puls i det gamle Blad-Hjørnet. Nå tar hun trappa opp og ser veldig fram til å flytte inn i de nye lokalene i april.

– Det blir en sal på 75 kvadratmeter. Den blir ti kvadratmeter større enn dagens sal, sier Ravnå Bjørnstad.

Hun er en veteran i yoga-miljøet i Stjørdal med snart 17 års erfaring.

– Jeg startet som elev i 2001. I 2004 startet jeg virksomheten min i Stjørdal, sier Hilde Ravnå Bjørnstad. I tillegg til Sankalpa i Stjørdal driver hun også senter på Rotvoll i Trondheim.

Medlemskap

Sankalpa tilbyr yogatimer seks dager i uken, både på dag- og kveldstid. Derfor vil det bli stor aktivitet i de nye yogalokalene i Krogstads veg.

– Vi har ofte tre parti på dagtid og to eller tre på kveldstid, forteller Hilde Ravnå Bjørnstad.

Fra nyttår har Sankalpa også gjort en endring i måten aktiviteten foregår på. Fra å være kursbasert er yogasenteret nå basert på medlemskap.

– Det er nytt fra nyttår nå at du kan melde deg inn i Sankalpa. Medlemmene kan være med på alt de vil av timer, sier Ravnå Bjørnstad, som har et håp om medlemsvekst og aktivitetsøkning i nye lokaler.

– Vi har vært i underkant av 200 personer som har vært innom og med på yogatimer. Jeg har et håp om at vi skal klare å komme opp mot 250, sier Hilde Ravnå Bjørnstad.

Stort utvalg

Sankalpa har et bredt utvalg av yogatimer. Ravnå Bjørnstad er spesialist på ernæring og mage, og har dermed ekstra fokus på det.

– Ellers har vi yogaparti på fire ulike nivå. Vi har spesialkurs for seniorer, vi har nybegynnertimer, grupper for barsel og gravide og skulderførstehjelp. Mange blir sykmeldt på grunn av vondt i skuldre og nakke. Det viktigste da er å trene, så der har vi spesialkompetanse, sier Hilde Ravnå Bjørnstad.

Les forrige sak:
||
Nordens største danseband spiller på Storlien

Storlien Högfjällshotell åpner dørene til en uforglemmelig danse- og musikkveld. Nordens […]

Close