12 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Senterungdommen forbereder seg til valg

Lokale representanter, fra v. Ada Arnstad, Marit Arnstad, Rolf Ch. Berg og ordføerer Johan A. Elverum.

 

Senterungdommen i et antall av 35 personer hadde benket seg i Framhuset på Skatval. Her startet ungdomsorganisasjonen sin forberedelser til årets spennende valg. For Senterpartiet må det være en styrke å kunne drive politisk opplæring av sine ungdomsrepresentanter av to statsråder. Om ikke lang tid skal denne forsamlingen ut i skolevalgene. Når samlingen var lagt til Skatval og Framhuset, er det fristende å påstå at ungdommene ønsket å få inn under huden den dugnadsånd som er vist på Skatval. Vi tror ungdommene forsto at samarbeid er viktig.

 

Inspirasjon

Både Arnstad og Borten Moe ga viktig historisk tilbakeblikk på politikk fra 90-åra. Ungdommene syntes det var veldig positivt at de fikk med seg opplysninger om forskjellige harde diskusjoner som har blitt gjennomført sentralt. For politisk interesserte ungdommer var dette en veldig god ballast å ta med seg når skoledebattene starter. En lettfattelig og grei orientering fra de to statsrådene skapte stort engasjement fra ungdommene.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Stort utbytte

Ungdommer vi snakket med, ga uttrykk for at de hadde stort utbytte av denne samlingen. Derfor var det to fornøyde personer som kunne konstatere at Framhuset var et meget egnet sted for en slik konferanse.  Henrik Myhr og Siv Sætran hadde ansvaret for at lokale og kjøkken fungerte som det skulle. Ordfører Johan Arnt Elverum besøkte senterungdommene. Han var imponert over hele samlingen.

 

 

Les forrige sak:
Mange spennende lopper

  Det var mange som fant veien til Midtsand Vels loppemarked […]

Close