8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Sesongens første SHK-seier

|| SENTRAL I SESONGENS FØRSTE SEIER: Nina Bakken scoret seks mål da Stjørdal Håndballklubb endelig kunne juble for sesongens første seier i 2. divisjon. SHK vant 26-23 i lokaloppgjøret mot Malvik HK93.||

I det spennende lokaloppgjøret var det altså SHK som trakk det lengste strået, og omsider kunne bokføre sesongens to første poeng. Med den etterlengtede seieren øyner håndballjentene muligheten til videre spill i 2. divisjon også kommende høst. Fortsatt ligger de sist på tabellen i 2. divisjon, men både Skaun og Melhus/Gimse på plassene foran har kun fire poeng og er dermed innen rekkevidde.

Jevnt mot Malvik

Både Malvik og SHK hadde hatt en dårlig oppladning til kampen i Sveberghallen. Dagen før var Malvik i Ålesund, og røk 22-29 for hjemmelaget. SHK spilte hjemme mot Charlottenlund torsdag, og tapte 14-24. Det var derfor to lag som gikk ut på banen for å gi alt, og kampen ble som ventet jevn og tøff. Malvik åpnet best og var oppe i tremålsledelse 6-3, men før pause rakk SHK både å utligne og overta ledelsen.

Etter hvilen var det vertene som kom tilbake og utlignet til 11-11, men SHK hadde et ekstra gir inne og igjen tilrev seg både det spille- og resultatmessige initiativet. Særlig Nina Bakken imponerte i denne perioden, og kunne notere seg for totalt seks mål i kampen. En liten periode var SHK oppe i en firemålsledelse, noe som ble for tøft for Malvik-jentene å hente inn. Sluttresultatet 23-26 førte til vill jubel hos en lettet SHK-gjeng, som til tross for dårlige resultater i høst hele tiden har stått på og ikke mistet motet.

Sverresborg og Byåsen neste motstandere

Mens SHK fortsatt ligger på sisteplass i avdelinga ligger Malvik som nummer seks midt på tabellen. De har 13 poeng på tolv kamper. I helga har Malvik kampfri, og kan allerede nå se fram mot neste kamp. Den spilles lørdag 25. januar borte mot Byåsen Bredde. 1. februar møter Malvik Sverresborg borte, før neste hjemmekamp spilles 8. februar mot Ålesund.

I likhet med Malvik skal også SHK møte Sverresborg og Byåsen Bredde borte i sine to neste kamper. Allerede i morgen torsdag spilles kampen mot Sverresborg, mens kampen mot Byåsen går av stabelen torsdag 23. januar. SHKs neste hjemmekamp er mot den suverene serieleder Molde 8. februar. Molde har vært knusende overlegne i sesongen og står med 15 seiere av 15 mulige!

 

Les forrige sak:
||
Folkemøte om vindkraftverk i Selbu

Det arrangeres folkemøte om vindkraftprosjektene på Selbusjøen Hotell og Gjestegård i […]

Close