8 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Sesongstart med smøretips fra øverste hylle

Smeller i gang skisesongen med Northug-råd

John Northug (innfelt) deler all sin ski- og smøreekspertise med Nava Sport-kundene torsdag. John Northug (innfelt) deler all sin ski- og smøreekspertise med Nava Sport-kundene torsdag.

Han har smurt gullski i en mannsalder. Torsdag kveld deler pappa Northug, John, gode smøretips når Nava Sport sparker i gang skisesongen.

– Vi feiret vår ettårsdag i forrige uke, og nå slår vi til med et nytt stort arrangement. Torsdag, i hele åpningstiden, er det nemlig ski-kickoff, sier Kine Borkmo ved Nava Sport Stjørdal.

Sportsbutikken på toppen av Torgkvartalet satser stort på ski, og i sine andre butikker har Nava Sport hatt ski-kickoff i mange år på rad med stor suksess.

– Nå er det på tide at vi arrangerer det samme også i Stjørdal, sier Borkmo.

Vintersesongen er i gang for fullt i butikken og de skiglade ansatte ønsker å gi kundene en ekstra fin start på den kalde årstiden.

– Dette er  et arrangmenet for alle sammen, enten man er aktive skiløpere, mosjonister, eller bare er interessert i sport og friluftsutstyr generelt, sier Borkmo.

Coop Storlien artikkelnivå

Eksperter fra flere av de store skileverandørene blir til stede hele dagen og da er det massevis med gode skitips å få, og hvordan du skal fikse god glid og spikerfeste får du vite fra klokka 18.

– Vi har altså vært så heldige å få tak i John Northug, som har et smørekurs for våre kunder. Man skal vel lete lenge etter en kar som vet så mye om ski og smøring som han, så det ser vi frem til, sier Kine Borkmo som håper mange stjørdalinger og folk i nærområdet er interesserte i å få med seg Northug-tipsene.

Les forrige sak:
LANG, LANG REKKE: Jan Tore Brustad ved Nardo Bil midt inne i rekken med historiske Volvoer som denne uken er utstilt i bilhallen i Havnegata.
Viser fram Volvo-historie

Jan Tore Brustad ved Nardo Bil stiller ut historiske Volvoer

Close