9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Setter rekord i julekonserter

5.500 publikummere kan glede seg til julekonserter i Kimen

Kultursjef Jarle Førde (t.v.) gleder seg til en tettpakket periode ved Kimen kulturhus. To av 18 julekonserter er med Odd Nordstoga (i midten) og den meget talentfulle trompetisten Ola Lauvås. Kultursjef Jarle Førde (t.v.) gleder seg til en tettpakket periode ved Kimen kulturhus. To av 18 julekonserter er med Odd Nordstoga (i midten) og den meget talentfulle trompetisten Ola Lauvås.

18 julekonserter med omtrent 5.500 publikummere. Det er planene i Kimen i løpet av drøyt tre uker.

– Julekonserter er gode opplevelser som gir livsglede i mørketida, uttaler kultursjef Jarle Førde når han blir spurt om hvorfor folk valfarter til kulturarrangement før jul.

– Julen er tiden da man samler sine nærmeste tett rundt seg.

Førde forteller at det er stor variasjon i tilbudet som starter 26. november med Melodi Grand Prix junior sitt store juleshow.

– Vi har valgt blant de omreisende turneene med omhu, og i tillegg fylt opp med lokale artister som fortjener gode rammer rundt sine julekonserter, forteller Førde.

Men nå er bookingen stengt.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi har ikke plass til mer, forteller Førde som med glede konstaterer at flere konserter allerede er utsolgt. Kultursjefen har også blingset ut sine personlige favoritter.

– På meg blir det TSO med «The Snowman» og konsert med Odd Nordstoga. Det er klassikere med høy kvalitet, avslutter Jarle Førde.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Etterlyser bilfører etter ulykke

Sammenstøt mellom syklist og bil

Close