-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

SHK-damene vinner og vinner

Sjette strake seier så langt i sesongen

Emma Daling (t.v.) og resten av SHK-laget hadde etterhvert full kontroll mot Orkanger. (Foto: Trine Hansen Blomquist)

Det gnistret ikke av SHK-damene, men likevel tok de sin sjette strake seier på en kontrollert måte borte mot Orkanger torsdag kveld.

– Å møte Orkanger på deres hjemmebane er aldri lett. Å gjøre det midt i uka og sent på kvelden gjør det ikke lettere. Alle lag vil ta rotta på oss i år, og det må vi være stolte over. Det betyr at de andre lagene synes vi er gode og har respekt for oss, sier SHK-trener Björn Blomquist.

SHK åpnet sløvt, men ledet likevel 7-2 ganske tidlig på Orkanger. Men det var mer marginer enn godt spill som gjorde det, for Orkanger dundret fem baller i stanga i denne perioden.

Etterhvert våknet SHK-jentene mer og mer og koblet et grep de aldri ga fra seg. Til slutt står det 18-26 på lystavla i Orklahallen.

– Totalt sett er det ingen som jubler seg i hjel over seieren og prestasjonen, men jentene er stolte over å vinne en så vanskelig på bortebane med nesten ti mål. Og det uten flere sentrale spillere. Det vitner om hva som bor i denne gjengen, sier Björn Blomquist.

Nå står SHK med seks seire på seks kamper og topper tabellen. Nærmest er NTNUI som har tapt en av sine sju kamper, mens Strindheim har full pott på sine fem første kamper. SHK spiller sin neste seriekamp på søndag mot Sandnessjøen/Mosjøen i Hegrahallen.

SHKs lag: Ida Flakne, Marin Sønstebø, Maria Rekkebo (5), Martina Prestmo Strand (1), Mia Kristin Horgøien (1), Helle Rømo Granbom, Emma Daling (3), Vilde Olsen Kulsetås (1), Vilde Søraunet (5), Marte Marie Sparby (2), Thea Listou, Siri Berbu (6).

Les forrige sak:
Generalprøven satt som støpt

SE ALLE BILDENE fra ungdomsrevyen på Skatval

Close