15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

SHK på topp av tabellen

Men opprykk blir det ikke

Emma Daling ble toppscorer mot NTNUI. (Arkivfoto) Emma Daling ble toppscorer mot NTNUI. (Arkivfoto)

Stjørdal Håndballklubb (SHK) har inntatt tabelltoppen etter søndagens seier 27-23 over NTNUI

– Det er ikke lett å spille mot NTNUI i deres egen hule. Det er meget spesielle forhold i den hallen og enda mer spesielle er de nå når det bygges og renoveres, sier SHK-trener Björn Blomquist.

Hjemmelaget i Idrettsbygget i Trondheim innledet kampen med et voldsomt trykk, men det unge SHK-laget sto godt i mot.

– Vi leder 15-10 til pause og det er litt å rette på i forsvarsspillet. Det tar de tak i og vi skaper mange sjanser, men var litt for uryddig i de siste momentene i en periode, sier «Blomman».

Sjumålsledelsen ble redusert til tre på 21-18, og etter en timeout klarte SHK å vippe kampen i sin favør til seier med fire mål.

Nå topper SHK tabellen, men kan som kjent ikke rykke opp til 2. divisjon denne sesongen på grunn av samarbeidet med Levanger.

Coop Storlien artikkelnivå

SHKs lag: Marin Sønstebø, Annette Stenhaug, Vilde Kulsetås, Live Sønstebø (3), Helle Granbom (1), Emma Daling (8), Vilde Søraunet (3), Ingvild Rabben (1), Marte Sparby, Thea Listou (4), Siri Berbu (7).

Les forrige sak:
Jan Inge Røkke har bestyrt Coop Frosta siden 1995. Fredag tok Coop Frosta skrittet inn i Coop Midt-Norge. Fra midten av mars vil Røkke hovedsakelig arbeide på hovedkontoret til Coop Midt-Norge på Lade, men han vil fortsatt ha kontordager på Frosta. Den øvrige administrasjonen blir omorganisert.
Inn i stort handelssamarbeid

Coop Frosta inn i Coop Midt-Norge

Close