10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

SHK rykker ned?

Ettersom Åfjord noe overraskende vant sin bortekamp mot Selbu2 måtte Stjørdal HK samtidig slå 3.plasserte Volda søndag for å unngå å havne under streken i sin 2.div-avdeling. Det gikk ikke.


SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Stjørdal HK endte på nedrykksplass i siste serierunde.

Espen Pettersens spillere skal neste år spille i 3.div. SHK hadde belaget seg på å arrangere kvalifiseringshelg for 2.div. Den skal de ikke spille i nå.

Iallefall ikke i utgangspunktet.

Leder Arve Veglo i Stjørdal HK vil ikke kommentere ståa utover at de skal ha et styremøte søndag kveld kl. 2030. Dette ble innkalt på kort varsel.

-Jeg vil ikke si noe om dette foreløbig. Det er trolig også for tidlig imorgen, sa Veglo til Stjørdals-Nytt.

-Handler dette om en protest?

-Tja, jeg vil ikke si noe, kommenterte Veglo. Heller ikke sportslig leder Trond Andreassen var ivrig på å kommentere nedrykket.

-Jeg leser på internett at vi har rykket ned. Nå skal vi i et styremøte straks. Der vil vi diskutere saken. Foreløbig har vi rykket ned, men jeg vet ikke mer, sa Andreassen til Stjørdals-Nytt søndag kveld.

Les forrige sak:
Jostein Trøite (t.v.) er 1. kandidat for SV ved høstens valg til fylkestinget. Til helga har SV landsmøte. Der er han spesielt opptatt av landbrukspolitikk og vil fremme forslag til uttalelse. Her er han sammen med Vegard Vigdenes som har arbeidet mye sentralt i SV med landbrukspolitikk.
Styrket landbruk

  SV i Nord-Trøndelag legger fram et forslag om landbrukspolitikk for […]

Close