4 °C Stjørdal, NO
27/10/2020

Sikret viktig bortepoeng med stjernetreff

2-2 mellom Ham-Kam og Stjørdals-Blink

Mats Lillebo scoret igjen og berget ett viktig Blink-poeng mot Ham-Kam. (Arkivfoto: Åge Sjølstad)

Mats Lillebo dundret inn utligningen til 2-2 bare tre minutter før full tid i bortekampen mot Ham-Kam.

Det sto 1-1 mellom  Ham-Kam og Stjørdals-Blink i kveldens Obos-ligakamp etter førsteomgangen. Det var hjemmelaget som kom klart best i gang på ærverdige Briskeby, og det kan sies at det var fortjent da Steinar Ryen Strømnes sendte grønnbuksene i føringen etter 18 minutter.

Blink kjempet seg etterhvert mer inn i kampen, og etter 33 minutter kom utligningen. Mats Lillebo fikk forlenget et innlegg som til slutt havnet hos Ole Kristian Rødahl. Smølas Rødahl satte ballen enkelt i mål.

Men da 75 minutter var spilt var hjemmelagets kaptein Steinar Ryen Strømnes på rett sted til rett tid nok en gang etter en corner og sendte «Kamma» i føringen på nytt.

Blinks storscorer Mats Størseth Lillebo fikk imidlertid sin mulighet tre minutter før full tid. Etter en corner slo Vegard Fiske ballen inn i feltet. Jakob Rømo Skille vant sin duell og Lillebo dundret til på hel volley og inn i det lengste hjørnet.

– Vi er tjuvheldige som får med oss poeng i kveld, medga Blink-trener Roar Vikvang etter kampen, som var tydelig på at det var merkbart at dette var tredje kamp på ei uke.

– Jeg er ekstremt fornøyd med at vi får med oss poeng herfra, sier Vikvang til Eurosport etter kampen.

Stjørdals-Blink tapte forøvrig hjemmekampen mot Kjetil Rekdals mannskap med 0-1.

Poenget gjør at Blink beholder 6. plassen på tabellen, og dermed kvalifiseringsplass til eliteserien. Neste kamp for Roar Vikvangs mannskap nå er hjemmekamp mot selveste Lillestrøm på lørdag.

Blink stilte med følgende mannskap fra start:

Jonathan Johansson – Lars Ramstad, Vebjørn Walnum Vinje, Vegard Fiske, Robin Bjørnholm-Jatta – Ole Kristian Rødahl, Anders Nygaard, Sander Erik Kartum – Marius Augdal, Mats Lillebo, Sondre Stokke.

På innbytterbenken sitter: Isak Lein Valberg, Karl Martin Rolstad, Patrik Hjelmseth, Simen Sandmæl, Lasse Bransdal, Jakob Rømo Skille.

Les forrige sak:
Må i fengsel etter råkjøring

Ble målt til 128 km/t i 70-sone på E14

Close