8 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Sikter mot Extra-åpning i mars

Måtte gjøre mer i grunnen enn først tenkt

SPLITTER NYTT: Planen var å bygge på deler av den gamle grunnmuren, men alt i den nye Extra-butikken på Skatval blir splitter nytt. På grunn av dette blir åpningen noen måneder senere enn først planlagt, sier eiendomsdirektør Therese Bjørstad Karlsen (innfelt) i Coop Midt-Norge. SPLITTER NYTT: Planen var å bygge på deler av den gamle grunnmuren, men alt i den nye Extra-butikken på Skatval blir splitter nytt. På grunn av dette blir åpningen noen måneder senere enn først planlagt, sier eiendomsdirektør Therese Bjørstad Karlsen (innfelt) i Coop Midt-Norge.

Den nye Extra-butikken på Skatval rekker ikke julehandelen, men rundt 1. mars skal nybutikken åpnes.

– Vi hadde en plan om å åpne på senhøsten, men det dukket opp ny informasjon om grunnforholdene som gjorde at arbeidet ble mer omfattende enn vi først trodde, forteller eiendomsdirektør i Coop Midt-Norge, Therese Bjørstad Karlsen.

Planen var å bygge nybygget på deler av den gamle grunnmuren, men den var skjevere enn ønskelig.

– Det var større skjevhet enn vi så for oss, så den måtte vi utrette. Vi skal tross alt bygge en butikk som skal stå i mange, mange år, så da valgte vi å gjøre det på denne måten, sier Bjørstad Karlsen.

Hun forteller at Coop nå har peilet seg inn mot nyåpning på Skatval 1. mars, eller i dagene rundt den datoen.

Nye Extra-butikken på Skatval får en salgsflate på 680 kvadratmeter. Det er dobbelt så stort som Prix-butikken som var på Skatval tidligere.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vareutvalget blir betydelig større enn i gammelbutikken, sier eiendomsdirektør Therese Bjørstad Karlsen.

Det er for øvrig stjørdalsbedriften MT-Byggteknikk som har oppdraget med å bygge nye Extra Skatval.

Les forrige sak:
GOD STEMNING: Nykommerne i Privatmegleren smiler bredt etter tre måneders tilstedeværelse i Stjørdal. Fra venstre: Marius Kristoffersen, Tomas Woldseth, Torstein Nordby og John Espen Jullumstrø.
Nykommere har forsynt seg av et stabilt marked

- Kundene har raskt fått troen på konseptet vårt

Close