10 °C Stjørdal, NO
19/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 24

Ønsker å holde svømmehallen åpen hele sommeren

Nå åpnes det opp for offentlig bading igjen

Foto: Guro Storli Aune

Stjørdal svømmehall åpner for offentlig svømming i sommer.

Onsdag 5. mai kom gladnyheten flere har ventet på. Etter nærmere et år med flere runder nedstengning for offentlig bading, kan svømmehallen i Stjørdal nok en gang åpne for badeglade Stjørdalinger i alle aldre.

– Det er ingen tvil om at det har vært og fremdeles er en koronapreget tid. Vi måtte stenge ned for offentlig bading rett før påske og kunne da tilby organisert aktivitet for de under 20 år, sier Jon Fornes i Stjørdal kommune.

50 om gangen

For offentlig bading har det kun vært lov med 50 personer i svømmehallen samtidig. Dette vil fremdeles gjelde i tiden fremover.

– Her må man holde én meter fra hverandre i bassenget og dette gjør at vi ikke kan ta inn flere enn 50 personer. Her må man ta hensyn til hverandre, forklarer Fornes.

Videre forteller han at reglene enkelte ganger kan ende med lange køer og mye ventetid. Da kan det være greit å kjenne sin besøkelsestid, mener han.

– Det er greit og komme klokken elleve, men man trenger ikke være der frem til 15.00. Man kan godt bli en time, slik at ande også får mulighet til å bade, sier han.

Åpent hele sommeren

Fornes kan videre røpe at svømmehallen etter planen skal holdes åpen for offentlig bading i hele sommer.

– Vi skal holde åpent tre dager i løpet av uken fra 10.00 til 14.00, samt kveldstid. Nå håper vi bare at koronaen slipper taket slik at vi slipper flere runder med nedstengning, forklarer han videre.

Les forrige sak:
Kjøreturen til hjembygda endte med 18 dager i fengsel

I retten tilsto den unge mannen å ha kjørt for fort

Close