10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Silje blir med til EM likevel

Tatt ut som en av to støttespillere og reserver

Silje Katrine Waade ble tatt ut som reserve til EM, men nå rykker hun inn i troppen på 16 spillere. Silje Katrine Waade ble tatt ut som reserve til EM, men nå rykker hun inn i troppen på 16 spillere.

Silje Katrine Waade fra Stjørdal og Våg Vipers fikk ikke plass i årets tropp til håndball-EM. Men i dag kom beskjeden om at Waade likevel blir med til Frankrike, dog ikke som en av de 16. Silje Katrine Waade og Ingvild Bakkerud, som spiller for danske Odense, blir nemlig med de norske håndballkvinnene til Frankrike-EM som støttespillere og reserver.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson har allerede tatt ut sin tropp på 16 spillere, men opplyser at Waade og Bakkerud blir med for å bedre treningene og for å være i Frankrike i tilfelle det skulle bli aktuelt med bytter i troppen.

Les forrige sak:
De tar gjerne imot pakker som skal gis bort under Jul for alle i Fosslia fjellhall på julaften. Fra Frivilligsentralen skal Siri Bones og Fida Afif organisere den store dagen i fjellhallen. De trenger også flere frivillige som kan hjelpe til.
Skal spre glede og varme

Frivilligsentralen arrangerer julaften for alle i Fosslia Fjellhall

Close