11 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Silje klar for landets beste lag

Stjørdalingen går til Vipers i Kristiansand

Silje Waade jubler i landslagstrøya hjemme i Stjørdalshallen. Nå blir Kristiansand hennes nye håndballhjemby. Silje Waade jubler i landslagstrøya hjemme i Stjørdalshallen. Nå blir Kristiansand hennes nye håndballhjemby.

Silje Waade (24) forlater Byåsen. De kommende to sesongene skal hun spille for Vipers i Kristiansand.

Silje Waade er oppvokst i Stjørdals-håndballen og har spilt for Byåsen de åtte siste sesongene. Hun står med 16 landskamper og var en av forsvarsgigantene da Norge vant EM-gull i 2016. Nå er hun klar for nye utfordringer.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Vipers og ta fatt på nye utfordringer. Det blir morsomt å ta del i en spennende satsing, sier Waade til NTB.

Vipers i Kristiansand har tatt over tronen etter Larvik som Norges beste lag. Denne sesongen vant klubben både serie, cup og sluttspillfinale. I tillegg kom de helt til finalen i EHF-cupen der de tapte med minst mulig margin mot SCM Craiova fra Romania.

Silje Waade vil i Vipers blant annet spille sammen med sine tidligere lagvenninner Marta Tomac og Emilie Hegh Arntzen. Der spiller også tvillingene Katrine Lunde og Kristine Lunde Borgersen, landslagsstreken Kari Brattset og storskytter Linn Jørum Sulland. Ny trener for Våg Vipers fra kommende sesong er meget meritterte Ole Gustav Gjekstad.

Les forrige sak:
Nå er det slutt på å stå i kø på E6 ved Voldsbrua. (Foto: Knut Kvarving)
Nå er det slutt på kø her!

- Vi har fått mye kjeft, ja!

Close