-0 °C Stjørdal, NO
20/10/2020

Silje inn i EM-troppen etter alvorlig skade

Fra reserve til spiller under EM i Frankrike

Silje Katrine Waade ble tatt ut som reserve til EM, men nå rykker hun inn i troppen på 16 spillere. Silje Katrine Waade ble tatt ut som reserve til EM, men nå rykker hun inn i troppen på 16 spillere.

Stjørdalingen Silje Katrine Waade var en av to reserver som skulle være med til EM i Frankrike. Da det ble kjent mandag at Amanda Kurtovic har røket fremre korsbånd i venstre kne, rykker Waade inn i EM-troppen.

– Det var trist å høre om alvoret i Amandas skade. Hun er i hvert fall i gode hender, og vi i trenerteamet ønsker henne det beste i tiden fremover. Når vi nå henter inn Silje Waade blant de 16, og Moa Högdahl blant de 18, så bringer de inn det de har av kvaliteter, og blir gode ressurser for laget, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til handball.no.

Amanda Kurtovic røk korsbåndet i den siste kampen i Møbelringen Cup i helga og er ute av spill i lang tid framover.

Silje Katrine Waade, som til daglig spiller for Våg Vipers, og Norge spiller sin første EM-kamp mot Tyskland lørdag 1. desember og møter Tsjekkia på mandag og Romania på onsdag i sine to øvrige innledende kamper.

Les forrige sak:
STOR ANLEDNING: Ola Lauvås gleder seg til fullsatt kirke og det han kaller et fantastisk band i ryggen når han inviterer til julekonsert 20. desember.
Ola med egen julekonsert

Ola Lauvås (23) er ett av de største trompettalentene i landet

Close