2 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Silje satser på å bevare Stjørdals-statistikken

|| Det var stor ståhei sist Silje Katrine Waade (t.v.) og lagvenninne Marit Røsberg Jacobsen var i Stjørdalshallen. Den gang var det landskamp, førstkommende søndag spiller de to Byåsen-jentene Europacup-kamp i Stjørdal.||

– Vi har ikke tapt en eneste kamp i Stjørdalshallen. Det er jo en statistikk vi skal prøve å bevare, sier Silje Katrine Waade. Stjørdalsjenta er en av de aller viktigste spillerne på et Byåsen-lag som ser sterkere og sterkere ut. 

Søndag skal de måle krefter mot HC Gomel fra Hviterussland. Hjemmekampen går altså i Stjørdalshallen, mens returoppgjøret spilles lørdagen etter i Zhlobin i Hviterussland. Sammenlagtvinneren av de to lagene er kvalifisert for gruppespill i EHF-cupen. 

Silje Katrine Waade har tro på at de skal klare biffen.

– Foreløpig har vi bare sett video fra kampen de spilte mot Våg Vipers i Champions League-kvalifiseringen. Der manglet de tre spillere som ikke hadde fått tillatelse til å reise til Norge, sier Waade. Vipers var suverene i den kampen og vant 43-19.

Stjørdalsjenta Waade har slitt litt i det siste, men nå peker pilene riktig vei.

– Jeg har vært syk. Jeg trente nesten ikke i forrige uke, og jeg spilte ikke mye i gårsdagens kamp mot Gjerpen. Men nå er formen absolutt på vei oppover, sier Silje Katrine Waade, som gleder seg til gjensynet med Stjørdalshallen og stjørdalingene.

– Nidarøhallen ser ut som en byggeplass og det at vi da kan få komme til flotte Stjørdalshallen er kjempebra.

Det er Stjørdal HK og Stjørdals-Blink som tar seg av arrangementet førstkommende søndag kveld sammen med Byåsen selv. 

Les forrige sak:
||
«Sånn va de å vær ung»

 - Det har vært veldig lærerikt å være med på arbeidet om […]

Close