2 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Sindre (17) senket moderklubben på overtid

Skatvalsbygg senket Fram på Framnes

Sindre Nytrø ble matchvinner på overtid i lokaloppgjøret mellom Fram og Stjørdals-Blink 2. (Foto: Privat) Sindre Nytrø ble matchvinner på overtid i lokaloppgjøret mellom Fram og Stjørdals-Blink 2. (Foto: Privat)

Sindre Nytrø (17) er født og oppvokst et steinkast unna Framnes på Skatval. Mandag kveld ble han matchvinner mot moderklubben da han avgjorde lokaloppgjøret mellom Stjørdals-Blink 2 og Fram i 4. divisjon på sin gamle hjemmebane.

Nytrø gikk fra Fram til Stjørdals-Blink før fjorårets sesong da han ble juniorspiller. Høstsesongen i fjor og årets vårsesong har vært mye preget av skader for unggutten, men de siste kampene har han vært tilbake. Så langt står Nytrø, som er sønn av tidligere landslagskeeper på aldersbestemte lag Arild Nytrø, bokført med fire kamper og ett mål i 4. divisjon for Blink. I tillegg har han 14 kamper og sju scoringer for juniorlaget.

I løpet av to hektiske minutter, da et kvarter var spilt av den første omgangen, gikk Stjørdals-Blink 2 opp i ledelsen, men Fram svarte umiddelbart. Marius Augdal satte først inn et straffespark for Blink, mens John Valstad utlignet for hjemmelaget.

Les forrige sak:
Ada Johanna Arnstad (t.v.) og Dorthea Elverum oppfordrer til å forhåndsstemme og gjerne gi ungdommer et kryss på valglisten. Fra i dag mandag er det mulig å gi sin forhåndsstemme på rådhuset.
Nå kan du bruke stemmeretten din

Ungdomskandidatene oppfordrer alle til å bruke stemmeretten

Close