9 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Sinnasnekker og TV-oppussere kommer til boligmessen

80 utstillere rigger seg til i Stjørdalshallen kommende helg

Både Otto Robsahm, Kjersti Bergesen og Einar Nilsson kommer til Boligmesse i Stjørdalshallen 14.-16. februar. (Foto: Bård Gundersen)

14. – 16. februar kommer Norges største boligmesse til Stjørdal for aller første gang. Med på lasset er nærmere 80 utstillere, «Sinnasnekker’n» Otto Robsahm, og Kjersti Bergesen og Einar Nilsson fra «Tid for hjem» på TV2.

– Vi har i mange år hatt stor suksess med Boligmesse i Trondheim Spektrum, og virkelig fått bekreftet at trøndere er opptatt av hjem og bolig. Derfor gleder vi oss stort til helgens messe i Stjørdalshallen. Messen vil by på noe for de fleste, enten du skal bygge ny bolig, pusse opp eller bytte ut baderomsinteriøret. Mange av våre utstillere tar med seg sine dyktigste fagfolk på stand, så en tur innom messen er en gylden mulighet for en prat med de flinkeste innen sine fagfelt, sier prosjektleder Ronny Bjørnsen, fra arrangøren Compass Fairs.

«Live» oppussing

Bjørnsen ser frem til en innholdsrik helg. Blant andre skal Kjersti Bergesen og Einar Nilsson, for mange kjent fra «Tid for hjem» på TV2, holde foredrag og pusse opp en krok på 37 minutter – foran publikum. Dette blir noen heseblesende minutter, der det skal males, møbleres og pyntes på direkten, og både Bergesen og Nilsson lover at det blir mye å lære.

Otto Robsahm fra «Sinnasnekker’n» på TV Norge kommer også. I tillegg til sitt foredrag med tips til deg som skal pusse opp, leder Robsahm også de populære aktivitetene handygirl og handyman.

– Dette er to actionspekkede konkurranser, og vi gleder oss til å se hva slags utfordringer Otto har funnet på til årets deltakere, sier Bjørnsen.

Vinn baderomspakke

Prosjektlederen minner også om årets messekonkurranse.

– I år kan de besøkende vinne en helhetlig baderomspakke fra VikingBad, i tillegg til en stor boligpakke med premier fra flere av våre utstillere. Totalt har premien en verdi på over 370 000 kroner. Alt man må gjøre for å delta, er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen. I tillegg blir det selvfølgelig barnepark på messen, der barna kan kose seg med morsomme aktiviteter mens foreldrene kan rusle rundt på messen og la seg inspirere, sier Bjørnsen.

Boligmessen i Stjørdalshallen åpner fredag klokka 12 og har åpent mange timer både fredag, lørdag og søndag.

Les forrige sak:
Lavt lufttrykk lammer flytrafikken

Værtrøbbel gjør at fly til og fra Nord-Norge ikke er i lufta

Close