-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Sist gang deltok nærmere 8000 besøkende. Nå flytter motorshowet til nye lokaler

Stjørdal Motorshow er endelig tilbake igjen kommende helg. Foto: Privat Stjørdal Motorshow har eksistert i to år. Nå ser de behov for større utstillingslokaler.

Stjørdal Motorshow ble i år arrangert for andre gang. Konseptet har blitt en suksess som nå leder til et behov for større utstillingslokaler.

Det opplyser gründerne Kenneth Hansen og Ketil Rabben på sine egne Facebook-sider.

Flere tusen besøkende

Den 4. og 5. september i år ble motorshowet arrangert for andre gang. I løpet av to dager var nærmere 8000 besøkende innom Stjørdalshallen for å betrakte de råeste og unike kjøretøyene.

Sammen med sine utstillere og firma ble det et godt mottatt motorshow.

Flytter showet

Siden årets arrangement har Hansen og Rabben fått meget gode tilbakemeldinger både fra publikum og utstillere.

– Samtlige samarbeidende firma ønsker seg tilbake neste år (2022). Flere har kommet med ønsker om mer plass. For å møte behovet, sier det seg selv at Stjørdalhallen, samt lokalene i Ole Vig har sine begrensninger, opplyser de.

På bakgrunn av dette har duoen valgt å flytte Stjørdal Motorshow til Abrahallen, som befinner seg på Sveberg i Malvik, mellom Trondheim og Stjørdal.

– Her snakker vi om å boltre seg på nærmere 9500 kvadratmeter. Logistikken blir også mye enklere da Abrahallen ligger rett ved E6 og har nærmere ubegrenset med parkering, forklarer de videre.

– Større og bedre

Abrahallen har per i dag to store porter, som gjør det enkelt for innkjøring av blant annet kjøretøy som lastebil. Stjørdal Motorshows samarbeidspartnere som blant annet VY stiller med shuttlebusser med flere avganger mellom Trondheim sentrum og Abrahallen. Dette vil gjelde de to aktuelle dagene tur/retur.

– For oss som arrangør ligger det derfor mer til rette for å lage et enda større og bedre motorshow for store og små. Vi har som mål og forventer mellom 8000 til 12.000 besøkende, sier de videre.

Les forrige sak:
Julegrana er på plass, men dessverre blir det ingen offisiell tenning av årets juletre på torget i Stjørdal.
Leter etter den perfekte grana

Close