9 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

Siste innspurt før åpning

Fredag åpner Hos Oss dørene med nye eiere og nytt konsept

Monica Henriksen og Osamah «Ossy» Ayad tar en bitteliten pust på trappa. Det er hektisk innspurt før nyåpning ved Hos Oss.

Det blir en lang torsdag kveld og en tidlig fredag morgen for de nye eierne av Hos Oss. Fredag klokka 11 åpner de endelig dørene, og det har vært enorm interesse fra nysgjerrige gjester.

– Det har vært voldsom respons på sosiale medier om at vi åpner. Det ser ut som det blir folksomt, ja, sier Monica Henriksen, som har årelang erfaring fra Strømsøe-gården på Levanger.

Innimellom møblering, telefoner og alt av praktisk arbeid, så tar hun seg tid til et par-tre minutter på trappa. Innenfor dørene ved Hos Oss råder det litt kaos torsdag ettermiddag, men «alt skal bli bra».

– Vi er jo litt forsinket, mest på grunn av kjøkkenutstyr som skulle komme fra Italia, sier Henriksen.

Nå ser hun fram til å ønske stjørdalingene velkommen til en nyoppusset restaurant og et nytt konsept. Her blir det kaffe, fersk bakst, middag og alle rettigheter.

LES OGSÅ: Nå har kafeen fått nye eiere

Det nye består også av utvidede åpningstider på kveldstid. Bortsett fra mandager da de stenger klokka 16 og søndager da de stenger 20, blir det åpent til 22 og 23 de øvrige dagene i uka. Og bortsett fra søndag, da de åpner 12, åpner Hos Oss klokka 10.

– Det blir både lunsj- og middagsservering hver dag, sier Henriksen, som selv kommer til å være veldig til stede i Stjørdal, sammen med mange nyansatte.

– Vi skal ta med oss mye fra Strømsøe-gården. Blant annet vår velkjente pizza, men i første omgang blir det de små porsjonspizzaene. Det handler en del om logistikk dette, sier Monica Henriksen.

Pågangen har vært stor etter at åpningsdatoen ble lansert. De aller fleste bordene er booket lørdag kveld, men fredag er det fortsatt en del ledige bord, og Henriksen gleder seg til ei skikkelig travel helg.

– Åja, dette blir artig. Vi gleder oss veldig til å åpne for stjørdalingene, sier Monica Henriksen.

Les forrige sak:
Kaostendenser på markedsåpning

Kundene strømmet til det gigantiske sommermarkedet

Close