18 °C Stjørdal, NO
17/08/2018

Siste skudd er skutt – nå blir det Byfest

Storarrangementene står i kø

Arrangementsbyen Stjørdal har hatt sin travleste og mest innholdsrike sommer noensinne. Magnus Larsen (t.v.) og Arnt-Inge Fremstad sørger for å bytte ut flaggene for Landsskytterstevnet med Byfest Stjørdal utenfor Kimen kulturhus. Arrangementsbyen Stjørdal har hatt sin travleste og mest innholdsrike sommer noensinne. Magnus Larsen (t.v.) og Arnt-Inge Fremstad sørger for å bytte ut flaggene for Landsskytterstevnet med Byfest Stjørdal utenfor Kimen kulturhus.
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post
Nardo Bil V60 – post

Sist oppdatert

– Vi rekker jo ikke å gjøre ferdig det ene storarrangementet før det neste starter.

Magnus Larsen ved Kimen kulturhus henger høyt, men er iallfall ikke sur. Sammen med Arnt-Inge Fremstad har han allerede byttet ut flaggene utenfor Kimen som forteller om hva som foregår akkurat nå, og det gjorde de to unge karene før Landsskytterstevnet var helt i mål.

– Det blir litt overlapping, sier Larsen, som sammen med Fremstad sørget for å bytte ut de røde Landsskytterstevne-flaggene med svarte Byfest-flagg, for lørdag starter Byfest Stjørdal.

Her ser du programmet for Byfest Stjørdal!

Første arrangement i årets Byfest foregår i Stjørdal kirke lørdag klokka 11. Da blir det barnekonsert med Ola Gresseth og Torkell Sørensen. Den kan du lese mer om her!

Franzefozz mai18 banner

Etter det så går det slag i slag, hele denne helga, kommende uke og neste helg. Da kommer nok et NM til Stjørdal, denne gang i skateboard.

Les forrige sak:
Madelen Mjøsund kunne smile bredt og juble etter tredjeplass i feltfinalen.
Madelen på pallen

Tre lokale rekrutter blant de åtte beste i feltfinalen

Close