12 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Siste skudd er skutt – nå blir det Byfest

Storarrangementene står i kø

Arrangementsbyen Stjørdal har hatt sin travleste og mest innholdsrike sommer noensinne. Magnus Larsen (t.v.) og Arnt-Inge Fremstad sørger for å bytte ut flaggene for Landsskytterstevnet med Byfest Stjørdal utenfor Kimen kulturhus. Arrangementsbyen Stjørdal har hatt sin travleste og mest innholdsrike sommer noensinne. Magnus Larsen (t.v.) og Arnt-Inge Fremstad sørger for å bytte ut flaggene for Landsskytterstevnet med Byfest Stjørdal utenfor Kimen kulturhus.

– Vi rekker jo ikke å gjøre ferdig det ene storarrangementet før det neste starter.

Magnus Larsen ved Kimen kulturhus henger høyt, men er iallfall ikke sur. Sammen med Arnt-Inge Fremstad har han allerede byttet ut flaggene utenfor Kimen som forteller om hva som foregår akkurat nå, og det gjorde de to unge karene før Landsskytterstevnet var helt i mål.

– Det blir litt overlapping, sier Larsen, som sammen med Fremstad sørget for å bytte ut de røde Landsskytterstevne-flaggene med svarte Byfest-flagg, for lørdag starter Byfest Stjørdal.

Her ser du programmet for Byfest Stjørdal!

Første arrangement i årets Byfest foregår i Stjørdal kirke lørdag klokka 11. Da blir det barnekonsert med Ola Gresseth og Torkell Sørensen. Den kan du lese mer om her!

Etter det så går det slag i slag, hele denne helga, kommende uke og neste helg. Da kommer nok et NM til Stjørdal, denne gang i skateboard.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Madelen Mjøsund kunne smile bredt og juble etter tredjeplass i feltfinalen.
Madelen på pallen

Tre lokale rekrutter blant de åtte beste i feltfinalen

Close