16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

SJFF kjøper seg nye klubblokaler

|| Tangen Terrasse blir det nye «hjemmet» til Stjørdal Jeger- og Fiskerforening.||

– Vi har vært på utkikk etter klubbhus de siste seks årene, forteller en fornøyd SJFF-leder Ole J. Storflor.

Han kan bekrefte at jeger- og fiskerforeningen har fått tilslaget på en andel av Tangen Terrasse.

– Lokalene vi nå kjøper er i 1. og 2. etasje i den delen av bygget som ligger lengst mot øst, i retning Stjørdal sentrum, sier Storflor.

Eksakt kvadratmeterantall har ikke Storflor, men andelen de kjøper utgjør en drøy halvpart av det totale. Storflor antyder en grunnflate på bygget opp mot 600 kvadratmeter, og da blir SJFFs andel også omlag 600 kvadratmeter. Det er Grande Eiendom som selger til SJFF. Det øvrige arealet i bygningen huser blant annet Odd Fellow selskapslokaler og lokaler til ulike losjer.

Coop Storlien artikkelnivå

– Dette blir bra både for oss og de andre i huset. Alle er innstilt på et fruktbart og godt samarbeid, sier Ole J. Storflor om samspillet med den andre eieren av bygget.

Inn i år

For SJFF blir det en helt annen «klubbhusverden» sammenlignet med dagens tilværelse.

– I dag leier vi lokaler like ved Byggmakker og har hatt et veldig godt samarbeid med Mauseth-familien om dette. Foreningen har imidlertid vokst, og vi har hatt behov for større lokaler en god stund, sier Storflor.

SJFF-lederen vil ikke tidfeste når foreningen kan flytte inn i sine nye lokaler, men det skal bli i løpet av 2018.

– Vi starter selve prosessen med fullførelsen av kjøpet denne uka. Deretter må vi i gang med en større ombygging for å legge bygget til rette for vår virksomhet, sier Storflor.

Daglig bruk

Det er en svært aktiv jeger- og fiskerforening som nå «inntar» Kvislabakken. De 760 medlemmene er aktive innenfor ulike områder i foreningen og det vil etter alt å dømme bli aktivitet i klubbhuset bortimot 365 kvelder i året.

– Klubbhuset vil nok bli brukt så godt som daglig. Det blir kontorer der, det blir større møterom, og ikke minst blir det gode lokaler til ulike kurs som vi har, sier Ole J. Storflor, som mener Tangen Terrasse er midt i blinken for foreningen.

– Det ligger sentralt til, med romslige lokaler og gode parkeringsmuligheter. Rett og slett et veldig egnet lokale for vår forening, sier lederen av Stjørdal Jeger- og Fiskerforening.

Les forrige sak:
||
Biskop Finnset besøkte Stjørdal kirke

Sangen «En krybbe var vuggen» startet gudstjenesten da biskop Herborg Finnset […]

Close