12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Sjøbygdafestivalen

 

Sjøbygda Kunstnarhus er med i en prøveordning med arbeidsopphold for kunstnere som støttes av Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Eldbjørg Raknes samler ennå en gang en imponerende rekke av profesjonelle kunstnere til festival. Mange av kunstnerne som deltar på festivalen har hatt arbeidsopphold i Sjøbygda. I løpet av 2013 vil 60 kunstnere fra 8 land ha arbeidsopphold i Sjøbygda.

 

Fylkeskommunen bidrar også med midler til en ordning med arbeidsopphold for kunstnere på Sula i Frøya kommune. Ordningen organiseres gjennom Lademoen kunstnerverksted. Målet med prøveordningene er å gi kunstnere mulighet for kunstnerisk utvikling, bidra til at ulike kunstuttrykk kan oppleves utenfor byen og til profilering av stedene.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Raknes beskriver festivalen slik på hjemmesiden www.sjobygda.no: ” Sjøbygdafestivalen er ein fleirkunstnerisk festival for publikum i alle aldrar og finn stad i august kvart år. Her opplever du fantastiske kunstnarar frå alle felt og genrar i samspel med sol, skugge, lys, mørkre – ute og inne. Her er ingen høge scenekantar. Sjøbygdafestivalen er til for unike opplevingar, utvikling, inspirasjon og opning for ALLE som er tilstades.”

 

Programmet finnes på: http://www.sjobygda.no/whatson/sjobygdafestivalen-2013/

Les forrige sak:
Personlig økonomi på timeplanen

  Opplæring i personlig økonomi skal redusere inkassogjelden blant unge i […]

Close