5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Sjokkert over busspris-økning

|| Økningen i bussprisene mellom Malvik og Stjørdal vekker store reaksjoner.||

Omlegging av sonesystemet til AtB i nye Trøndelag fylke har ført til reaksjoner. Forenklingen fra 810 til 13 transportsoner gjør at mange får billigere kollektivreiser, men det er mange reaksjoner på en betydelig prisøkning mellom nabokommunene Malvik og Stjørdal.

– Jeg har en viss forståelse for at en sammenslåing av fylkene krever en omlegging. Det jeg ikke kan forstå er hvorfor det kommer en så dramatisk prisøkning mellom to soner som har vært der siden sonen Stor-Trondheim ble opprettet i sin tid. Grensen har alltid vært ved Hommelvik bomstasjon, og det er ingen endring på det. Jeg klarer derfor ikke å forstå at det legges en vanvittig prisøkning på en grense hvor det ikke er noen endring, sier Hilde Børseth Strand.

Les om økningen i bussprisene her!

Børseth Strand har erfaring med prisøkning på 30-dagersbilletten, men reagerer enda sterkere når hun nå ser at prisene på enkeltbilletter har økt enda mer.

Coop Storlien artikkelnivå

– Jeg har flagget mitt syn om dette for AtB, og håper at dette blir tatt tak i, sier Hilde Børseth Strand, som spøker med at det er snart billigere å ta taxi til og fra jobb. Hun vil iallfall se på andre mulige reisemåter.

– Jeg har sett på alternative reisemåter, men har ikke konkludert ennå, sier Hilde Børseth Strand, som er en av mange pendlere som reagerer sterkt på prisøkningen på bussene mellom Malvik og Stjørdal.

Les forrige sak:
||
Hun er ny bosenter-sjef

Stine Slørdal, som har vært leder for Lånke sone, og bosenteret […]

Close