9 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Sju ambulanser i aksjon i sentrum

Regional finale i akuttmedisin arrangeres onsdag

Det kommer til å se litt dramatisk ut, men onsdag er det "bare" en konkurranse som foregår i Stjørdal sentrum. (Foto: EMS Trøndelag) Det kommer til å se litt dramatisk ut, men onsdag er det «bare» en konkurranse som foregår i Stjørdal sentrum. (Foto: EMS Trøndelag)

Onsdag blir det fullt av ambulanser og ambulansepersonell å se i Stjørdal sentrum. Da er det nemlig regional finale i NM i akuttmedisin som foregår.

– Dette fører til at fra klokka 10 til cirka 16 vil Stjørdals befolkning kunne observere langt flere ambulanser i og rundt sentrum enn normalt, forteller arrangementsansvarlig Karstein Hollås.

Ambulansemannskapet er deltagere i konkurransen og er team fra St. Olavs Hospital og team fra Helse Nord-Trøndelag.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Totalt sju ambulanser vil bevege seg på forskjellige lokalisasjoner i og rundt sentrum for å løse seks forskjellige oppgaver med skadde og syke «pasienter». På Torget i Stjørdal vil deltagerne få prøve seg på en 71 grader nord-test som er både morsom og krevende og hvor publikum kan se lagene i innsats. Lagene bedømmes og hvert helseforetak vil få en vinner som går videre til den nasjonale konkurransen i 2020, sier Hollås.

Les forrige sak:
Elias Hoff Melkersen har signert treårskontrakt med Bodø/Glimt. Her sammen med spillerutvikler Cato Hansen (t.v.) og sportslig leder for A-laget, Aasmund Bjørkan. (Foto: glimt.no)
Nå er Elias proffspiller

Har signert treårskontrakt med Bodø/Glimt

Close