1 °C Stjørdal, NO
27/11/2020

Ska-frika innvier Søndre

Er første band på scenen i Søndre Kulturhjørne

FØRSTE GJENG: Ska-frika er første band ute på scenen i Søndre Kulturhjørne. (Foto: Eir-Jørgen Bue) FØRSTE GJENG: Ska-frika er første band ute på scenen i Søndre Kulturhjørne. (Foto: Eir-Jørgen Bue)

Torsdag kveld smeller det. Søndre Kulturhjørne åpner med konsert med yndlingene i Ska-frika.

En ny kulturscene i Stjørdal åpner dørene for aller første gang torsdag kveld. Ska-frika er første band som inntar den splitter nye scenen i Søndre Kulturhjørne.

Aud Ravlo Sakshaug er en av ildsjelene bak Søndre Kulturhjørne og gleder seg stort til de nye lokalene i Søndre gate fylles med musikk, liv og røre.

– Det er kun 80 billetter som legges ut så det handler om å kjappe seg, sier Ravlo Sakshaug som forteller at den nye baren er åpen og at naboene i Daba selger mat i forkant av konserten.

Søndre Kulturhjørne etableres av kulturglade ildsjeler og er et helt nytt konsept med to intimscener. Hit ønsker de å hente både lokale og nasjonale artister til lokalene i Søndre gate.

Les forrige sak:
Marit Drivvold, Liv Grøtte og Lisbeth Norbye ønsker velkommen til Julemartna 2018 ved museet og Selbu kirke første søndag i advent.
Julemartna på museet

Selbu Bygdekvinnelag arrangerer julemartna på Selbu museum

Close