-5 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Skal diskutere rådmannens stilling

Meråker kaller inn til ekstraordinært kommunestyremøte mandag

Ordfører Kjersti Kjenes (t.h.) har innkalt kommunestyret i Meråker til et ekstraordinært møte mandag kveld. På sakslisten står arbeidsforholdet til rådmann Ole Henrik Fjørstad.

Ordfører Kjersti Kjenes har innkalt til et ekstraordinært kommunestyremøte i Meråker mandag kveld. På saklista står tre saker. En av disse har tittelen «Arbeidsforhold rådmann», og den neste saken i innkallingen «Evt ny konstituering».

– Jeg ønsker ikke å kommentere noe rundt disse sakene, sier ordfører Kjersti Kjenes.

Rådmann Ole Henrik Fjørstad svarer i en e-post at han ikke har noen kommentarer til mandagens ekstraordinære møte.

Opprinnelig skulle ikke kommunestyret i Meråker samles før mandag 27. april, men fredag ettermiddag ble det sendt ut innkalling til det ekstraordinære møtet. Ordfører Kjenes bekrefter at hun vil foreslå at møtet lukkes med henvisning til kommunelovens paragraf 11-5, som omhandler at et folkevalgt organ skal vedta skal eller kan vedta å lukke et møte når det skal behandle en sak som angår en arbeidstakers tjenstlige forhold.

Det ekstraordinære møtet mandag kveld holdes i Meråker samfunnshus, og ikke i kommunestyrets ordinære møterom i rådhuset.

– Alle smitteverntiltak er fulgt, – det har jeg vært ekstremt tydelig på. Møtet arrangeres i samfunnshuset fordi det skal være bedre plass og større avstand mellom personene, sier ordfører Kjersti Kjenes.

Les forrige sak:
Her løftes en ny poliklinikk på plass

Mandag åpner en luftveispoliklinikk som skal avlaste legevakta og legekontorene

Close