6 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Uavgjort til pause mot serielederen

Målrik første omgang på MUS stadion

Stjørdals-Blink møter KFUM Oslo lørdag (Arkivfoto: Åge Sjølstad)

Stjørdals-Blink henger bra med mot serieleder Tromsø på M.U.S stadion Sandskogan. Fire scoringer på 45 minutter, og stillingen er 2-2 til pause.

Gjestene tok ledelsen etter et drøyt kvarter etter en corner som Kent-Are Antonsen stanget inn.

Blink hang bra med i første omgang, men slet med å komme til store sjanser.

I det 37. minutt ble Sondre Hopmark Stokke felt innenfor 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket. Mats Størseth Lillebo var sikker og satte inn sin 13. scoring for sesongen.

Bare tre minutter senere  kunne Stjørdals-Blink nok en gang juble. Ask Tjærandsen-Skau dro til med en suser fra 20 meter som han plasserte i hjørnet utagbart for Tromsø-keeperen. Plutselig var Blink i ledelsen og kampen snudd!

Men bare to minutter før dommeren blåste av første omgang slo Tromsø tilbake etter en scoring av Fitim Azemi, og stillingen er 2-2 til pause.

Målrikt oppgjør på MUS stadion så langt og Blink henger så absolutt med!

Trenger poeng

Det har gått litt trått for Stjørdals-Blink, som står med tre strake tap i OBOS-ligaen, og må snart begynne å ta poeng for å unngå å havne i nedrykksstriden. Lørdag skal de forsøke å stoppe denne rekken med tap, men de får en tøff utfordring når de møter serieleder Tromsø hjemme på M.U.S. stadion Sandskogan.

Tromsø leder Obos-ligaen med sine 46 poeng, hele seks poeng foran Sogndal på andreplass. Det er ingen tvil om at laget fra nord må regnes som favoritter når de gjester Stjørdal. Det har imidlertid buttet litt imot også for serielederen i det siste, da de kun har klart to uavgjorte på de siste to kampene(mot Sogndal og KFUM).

Stjørdals-Blink befinner seg på en 10. plass med 26 poeng, fire poeng ned til kvalikkplass og ni poeng ned til nedrykksplass. Opp til kvalifiseringsplass for opprykk er det kun tre poeng, så mye kan skje på de ni siste serierundene i OBOS-ligaen. Blink-trener Roar Vikvang har tidligere uttalt at laget trenger minst 30 poeng for å sikre plassen i divisjonen.

– Det blir viktig å holde tett bakover og være smarte i dag. Vi møter et godt lag, sier Roar Vikvang før kampen.

Lagene møttes sist i motsatt oppgjør på Alfheim stadion 31. juli. Blink ledet 2-1 til pause i den kampen, men tapte til slutt 2-4. Mats Størseth Lillebo scoret begge målene for Blink i det oppgjøret.

Stjørdals-Blink stiller med følgende lag:

Nicklas Frenderup – Robin Utseth Bjørnhom-Jatta, Håvard Kleven Lorentsen, Vegard Fiske, Joachim Olufsen – Ask Tjærandsen-Skau, Anders Nygaard, Sander Kartum – Mats Størseth Lillebo, Sondre Hopmark Stokke, Marius Augdal

Les forrige sak:
Otto Velva (t.v.) og Dagny Basso nyter en ny feststund for å feire at Halsen sykehjem er opptatt i Livsgledehjem-ordningen. Avdelingsleder Monika Rønsåsbjørg (bak) er godt fornøyd med at sykehjemmet har bestått opptakskriteriene.
Her garanterer de livsglede

Halsen sykehjem er opptatt i Livsgledehjem-ordningen

Close