2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Skal ha det moro med stoff

Åpner nisjebutikk med tøy og stoffer i Kirkevegen på Stjørdal

Kenneth Jensen og Rita Sæternes åpner butikken Morro Me Stoff AS i Kirkeveien 3 torsdag 25. oktober. Kenneth Jensen og Rita Sæternes åpner butikken Morro Me Stoff AS i Kirkeveien 3 torsdag 25. oktober.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Ekteparet Kenneth Jensen og Rita Sæternes åpner butikken Morro Me Stoff AS i Kirkevegen 3 på Stjørdal.

De satser på å gjøre butikk av en hyggelig trend. De skal selge stoff og tøy til aktive systuer og folk som liker å sy. Sammen med trådsneller og stoff i mange varianter skal butikken fylles av interiør- og pyntegjenstander. Kenneth Jensen og Rita Sæternes åpner torsdag 25. oktober sin lille butikk med den store, gode atmosfæren.

Rita Sæternes (50) og Kenneth Jensen (49) skaper ny næring i gamle lokaler i Kirkeveien.
Rita Sæternes (50) og Kenneth Jensen (49) skaper ny næring i gamle lokaler i Kirkeveien.

– Vi har vært på leting etter et egnet lokale en stund. Kirkeveien 3 ble rammet av en mindre brann, og vi har brukt noen uker på oppussing av lokalene. Nå skal vi snart være klar til åpning. Det blir solgt stoffer i butikken til å sy kjoler, trekke opp møbler, sy bluser, shortser og barneklær. Butikken vil ha noen mønster og vi selger gave-, interiør- og pyntegjenstander, sier Sæternes og Jensen.

Kenneth Jensen er opprinnelig fra Oslo-området og arbeider i kaffebransjen. Rita Sæternes vokste opp på Værnesmoen. Nå vil de skape en koselig og trivelig butikk der hvor Kjøpmannsgata og Kirkeveien møtes.

Rita Sæternes ved stativet for trådsneller inne i trivelige butikklokaler.
Rita Sæternes ved stativet for trådsneller inne i trivelige butikklokaler.

– Vi vil ha åpent alle dager fra og med tirsdag til og med lørdag, og i adventsukene skal vi også holde åpent på søndager. På åpningsdagen torsdag 25. oktober blir det feiring av ny butikk med servering av kake fra klokken 11.00 helt til klokken 19.00, sier Rita Sæternes og Kenneth Jensen.

Les forrige sak:
Helltunnelen (Illustrasjonsfoto)
Trøbbel i tunneler

Væretunnelen var stengt i halvannen time - nå er Helltunnelen stengt

Close