7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Skal holde konsert utenfor fire institusjoner

Avslutter med livekonsert på s-n.no

John Oddstein Aune (t.v.) og Ola Lauvås skal på påsketur. Først spiller de fire konserter utenfor fire institusjoner i Stjørdal og Malvik, før de runder av med livekonsert på s-n.no.

Trompetist Ola Lauvås fra Stjørdal og gitarist John Oddstein Aune fra Selbu skal ut på litt av en påsketurné. Først skal de spille utenfor fire bosenter og helsetun, før de avrunder det hele med en livekonsert her på s-n.no.

– Vi gleder oss enormt til å få spille for publikum igjen, sier Ola Lauvås. Som for kulturutøvere flest har det vært tørke på alle mulige måter, både i oppdrag og inntekter, men nå rågleder duoen seg til å stille seg opp og spre musikkglede utenfor fire institusjoner.

– Dette blir spesielt artig for vi vet det kommer til å bety mye for publikummet. Det å kunne gi glede, musikk og kanskje litt liv til de eldre i disse dager er skikkelig stas, sier Lauvås.

Sammen med John Oddstein Aune spiller han utenfor Skatval bosenter og Fosslia bosenter onsdag, mens de torsdag spiller utenfor Hommelvik helsetun og Vikhammer helsetun.

Det er Sparebank1 SMN som står bak oppdraget og har spurt de to dyktige musikerne om de underholde for beboerne.

– Tusen takk til banken som bidrar for å få dette til, sier Ola Lauvås.

Etter at de har spilt utenfor fire institusjoner trekker de to musikerne innendørs, og opptrer live her på s-n.no skjærtorsdag klokka 20.

Les forrige sak:
Hivde seg rundt og laget nytt konsept

- Det var aldri aktuelt å bare stanse driften

Close