10 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Skal kåre beste øl

11 hjemmebryggere fra Meråker konkurrerer på Teveltunet Fjellstue

VELKOMMEN: - Vi dyrker lokale tradisjoner og vil presentere 11 hjemmebryggere fra Meråker for publikum, sier Ole Hårsaker ved Teveltunet Fjellstue. VELKOMMEN: – Vi dyrker lokale tradisjoner og vil presentere 11 hjemmebryggere fra Meråker for publikum, sier Ole Hårsaker ved Teveltunet Fjellstue.

– Fredag 21. februar er det en uhøytidelig hjemmebryggerkonkurranse i Meråker samfunnshus mellom 11 hjemmebryggere fra Meråker, sier Ole Hårsaker ved fjellstua.

Deltakerne i konkurransen stiller med forskjellige typer øl, både mørkt og lyst. Publikum er en viktig del av arrangement. Først får publikum foreta smaksprøver på de forskjellige ølsortene. Etter smakingen er det tid for å vurdere og stemme. På den måten blir det kåret en verdig vinner.

– Dette er et arrangement som er en del av vinterfestuka i forbindelse med Ski Tour 2020. Vi vil bidra med å skape liv i bygda og hedre de som brygger hjemme. «Hjemmebryggerne i Meråker» er arrangør i samarbeid med Teveltunet som tar hånd om matservering og festen etterpå. For da er det pub med lokale musikkinnslag.

– Billetter?

– Da bruker vi Hoopla. Her får du kjøpt billetter til den uhøytidelige hjemmebryggerkonkurransen, sier Ole Hårsaker på Teveltunet Fjellstue.

  • Stikkord:
Les forrige sak:
Skoleelever strømmet til førpremiere

"Flukten over grensen" er basert på barn sine opplevelser av krigen

Close