4 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Skal kopiere tre-poenger

Ny tøff oppgave hjemme i Sandskogan

Sander Kartum har storspilt så langt denne sesongen. Midtbanespilleren har også scoret fem mål, – ett av dem i bortekampen mot KFUM. (Arkivfoto: Åge Sjølstad)

Sander Erik Kartum scoret kampens eneste mål da Stjørdals-Blink slo KFUM 1-0 på Ekeberg for få uker siden. Fredag kveld kommer Oslo-laget til MUS Stadion Sandskogan.

– Vi scorer mye mål, det er tre lag i Obosligaen som har scoret flere enn oss. Samtidig ønsker vi å holde nullen i flere kamper. Vi går på banen for å spille offensiv angrepsfotball og skal gjøre det i dag. Vi forventer en ny tøff kamp mot KFUM som også vil slå tilbake etter to tap, sier assistenttrener Ole Petter Meland til Blinkfotball.no noen timer før kampen.

KFUM spilte kvalifisering om opprykk til eliteserien forrige sesong, men har hatt det litt tyngre så langt denne sesongen. Mens Blink er på 7. plass med sine 22 poeng er «Kåffa» på 11. plass med 17 poeng. For Blink sin del er det ekstra viktig å ta poeng, helst tre, mot lagene under seg på tabellen. Kampstart på MUS Stadion Sandskogan er fredag kveld klokka 18.

 

Les forrige sak:
Stenger på søndagene

Men åpner dørene på mandagene

Close