4 °C Stjørdal, NO
03/03/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 08

Skal selge ny luksusbil

Blir den eneste bilforhandleren som forhandler modellen i regionen og nordover i Trøndelag.

Daglig leder ved Trio bilsenter Stjørdal, Andreas Uthus Nilsen, viser frem den nye bilmerket de skal selge.

Trio bilsenter i Stjørdal blir den eneste bilforhandleren som forhandler Hongqi i Værnesregionen og nordover i Trøndelag.

Dette betyr at Trio bilsenter vil være eksklusiv forhandler av bilmerket fra regionen og nordover i Trøndelag. Daglig leder i Trio bilsenter, Andreas Uthus Nilsen, forteller han er svært fornøyd med å bli forhandler til bilmerket, og sier det blir spennende å se responsen fra kundene.

– Nå blir det lett for alle interesserte å prøve denne flotte bilen, og ikke minst få personlig service og oppfølging etter kjøp. Vi har allerede fått mange henvendelser fra kundene våre om Hongqi E-HS9, og det er tydelig at det fortsatt er viktig for mange å se og prøve denne bilen før kjøp, sier han.

Kan passe godt i Trøndelag

Uthus Nilsen forteller han har stor tro på at modellen vil passe godt for mange i fylket. Han har sett elbilen med egne øyne og forklarer hvor imponerende den er.

– Med en pris på litt over 600.000 kroner for en stor og flott syvseters elbil med lang rekkevidde, firehjulstrekk og masse teknologi og utstyr inkludert får man rett og slett utrolig mye elbil for pengene, sier Uthus Nilsen.

Han påpeker interessen for elbiler har blitt stor i fylket, og øker før hver måned.

Tilgjengelig fra sensommeren

Uthus Nilsen regner med å ha de første demobilene tilgjengelige på sensommeren, slik at man har mulighet for prøvekjøring etter sommerferien. Han regner også med at dem som bestiller bilen tidlig kan få den levert ut i løpet av året, i fjerde kvartal.

Fra før av er bilsenteret kjent for å være forhandler for bilmerkene Opel og Mitsubishi, i tillegg til merkeverksted for de merkene og Nissan.

Les forrige sak:
Elisabeth Aavik håper så mange som mulig vil bli med i kampen om å slå Verdal kommende helg. Foto: Privat
Skal prøve å slå Verdal

Fredag setter idrettslaget i gang et 24-timers renn for alle i bygda

Close