-6 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Målløst til pause for Blink

Sjansefattig første omgang mellom Stjørdals-Blink og Øygarden.

Stillingen er 0-0 mellom Stjørdals-Blink og nedrykkstruede Øygarden etter de første 45 minuttene.

Det var en sjansefattig første omgang på M.U.S. stadion Sandskogan.

Blink kom best i gang og skapte et par farlige muligheter etter innlegg fra høyresiden i løpet av det første ti-minuttet, men så tok gjestene over spillemessig.

Rødtrøyene slet med å komme til de store sjansene mot et Øygarden som forsvarte seg godt.

Gjestene var nærmest scoring, spesielt på noen farlige dødballer, men stillingen er 0-0 til pause.

Før kampen

Spillergruppen har vært tilbake i full trening siden onsdag etter ti dager i koronakarantene, og Roar Vikvang uttalte til Stjørdals-Nytt tidligere i uken at spillerne har trent godt på egen hånd og samlet overskudd til søndagens kamp, som han omtaler som en tøff og viktig kamp.

Les også: – Guttene har håndtert situasjonen bra

– Vi møter et lag som spiller med kniven mot strupen. De har overrasket de siste serierundene med gode resultater. Men vi har vært solide på hjemmebane og har tro på tre poeng, uttalte Vikvang.

Motstander med selvtillit

Søndagens motstander Øygarden befinner seg nest sist i OBOS-ligaen, men har fått med seg sterke resultater som uavgjort mot Ranheim og Tromsø, og borteseier mot Raufoss på de tre siste kampene.

Stjørdals-Blink ligger for øyeblikket på 11. plass med 30 poeng, men har et par hengekamper til gode etter karantenen, og har mulighet til å klatre flere plasser.

Ned til kvalifiseringsplass er det tre poeng, og ned til direkte nedrykk er det syv poeng.

Opp til kvalifiseringsplass til opprykk er det fem poeng, og det er fortsatt ikke umulig å ta igjen dette dersom de vinner de neste kampene. På de neste 13 dagene skal Stjørdals-Blink spille fem kamper og går mot en hektisk sesongavslutning.

Tomme tribuner

Sist disse to lagene møttes i motsatt oppgjør var 10. august, og det endte med en 1-0 seier til Stjørdals-Blink etter scoring av Mats Størseth Lillebo.

Det er bestemt at dagens kamp mot Øygarden skal gå for tomme tribuner. I samråd med kommunedirektøren og kommuneoverlegen har klubben blitt enig om at kun et minimum antall personer i arrangementstaben skal være til stede for å sikre en trygg kamp.

Lagoppstilling

Kampen har avspark klokken 15.30 og slik stiller Stjørdals-Blink:

Nicklas Frenderup – Lars Ramstad, Håvard Kleven Lorentsen, Sondre Langås, Morten Strand – Ask Tjærandsen-Skau, Anders Nygaard, Sander Erik Kartum – Lasse Bransdal, Mats Lillebo, Sondre Hopmark Stokke

Les forrige sak:
Stenger barnehage etter smitte

Nok en ansatt testet positivt på koronaviruset.

Close