21 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Skal vi drille i rute til lørdagens show!

Seniordrillere Hanna Forbordsaune, Else Kristine Welde, Elise Lindsetmo og Embla Holltrø er i arbeid med instruktørjobber sammen med kjendiser til lørdagens «Skal vi drille» kl. 18.00 .

 

 Inge Grøntvedt med instruktør og duettpartner Else Kristine Welde er godt i gang, selv om Inge tok en avstikker til Texas nylig. De to er på plass igjen i god til til showet på lørdag, og klar med egenvalgt sang! Elin Kolden med instruktør og duettpartner Hannah Forbordsaune sier at all trening gjøres denne uka, og Elin er topp motivert for å vise medlemmene i troppen at hun har lært noe etter 5 år som leder i troppen. Anne Westerheim er instruktør og mener publikum har noe å glede seg til.

 

– Kjell Myran med instruktør og duettpartner Amanda Selven startet treningen allerede forrige uke, og de to er inspirert av en viss Sheldon Cooper. Kjell ser alle episodene i reprise for å tillegne seg mest mulig likheter, og vinne på dette scenevant som han er fra tidligere. Hege Solberg med instruktør og duettpartner Kristin Naalsund er også godt i gang med treningen, og Kristin har valgt en sang som skal inspirere Hege til å trene ekstra mye. Hege føler presset, etter som hun har en fortid som drillpike i Halsen Skolekorps, forteller Anne Westerheim.  Rolf Fiskvik med instruktør og duettpartner Embla Holltrø er også i gang. Rolf får endelig en drøm oppfyllt, og satser på å drille pusten ut av publikum med et forrykende og heftig show!

 

Coop Storlien artikkelnivå

Nye fjes i manesjen
Håvard Vigdenes har med instruktør og duettpartner Ingrid Hammer.  Håvard er ny på lista, og begynner treningen denne uka. Han skal endelig få lære å drille, noe han alltid har hatt lyst til.  Marte Lyng med instruktør og duettpartner Elise Lindsetmo er også med. Marte er også ny på lista, og stiller sporty opp på første trening denne uka. Marte har også en kort karriere som drillpike, men hesteinteressen overtok etterhvert. Nå ser hun frem til å begynne å drille igjen! Dommerpanelet består av en fotballekspert, en danseekspert, en norgesmester i judo, og en driller. Konferansierene er Stjørdal Drilltropp sine egen drillere, Karianne Solberg og Jørn Tore Hanssen, han er drillpappa fra Skatval. Denne siste uka er det i følge Anne Westerheim hektisk virksomhet i troppen med trening sammen med kjendisene og finpuss av oppvisningsnummer, tilpassing av kostymer samt klargjøring av lokalet ved kantina på Ole Vig. 

 

– Vi håper mange tar turen på lørdag og får med seg en festaften utenom det vanlige med drilloppvisning, kjendiser til finale og en festkveld, avslutter Anne Westerheim i Stjørdal Drilltropp.

 

 

Les forrige sak:
|
Idrettsstipend i Tydal

Tydal Kommune vedtok i 2002 at det skal deles ut et […]

Close