9 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Skal vi drille-show på Ole Vig

Stjørdal Drilltropp inviterer til «Skal vi drille» og har trukket ut åtte lokale kjendiser som får hver sin instruktør med seg til øvelse og fremføring. Lørdag 26.oktober er det drilloppvisning ved Ole Vig videregående skole. Blant kjente fjes er Inge Grøntvedt, Kjell Myran, Rolf Fiskvik, Gry Fossland, Ingvild Kjerkol og Hege Solberg.

 

– Vi har fått ideen av Andenes Drill, som har gjennomført dette med stor suksess! Åtte lokale kjendiser skal læres opp av troppens åtte seniorjenter. De har alle fire timer til rådighet, men kjendisene kan selvfølgelig få øve litt hjemme før den store «Skal vi drille»-konkurransen, sier Anne Westerheim i Stjørdal Drilltropp. Mandag kveld denne uka var det høytidelig trekning av parene, og instruktørene som er drevne drillere blir med på oppvisningen som vil foregå lørdag 26.oktober i vrimlearealet på Ole Vig videregående skole. Det blir drill, musikk, kaker oppvisning, konkurranse og show med drilloppvisning.

 

Opptrer som par med drill og musikk
-Våre seniorjenter har ansvaret for ide/tema, opplæring, musikk og antrekk. Vi skal ha en festaften lørdag 26. oktober i fellesarealet mellom Stjørdalshallen og Ole Vig vg skole. Her blir det glitter, paljetter, dress og kaker i lange baner. Publikum betaler seg inn, og vi selger festkaker og kaffe/brus. Vi selger også lodd. Våre juniorer og aspiranter er på plass og hjelper til med kakesalg, loddsalg, tellekorps og oppvisninger, sier Anne Westerheim som stiller med   to konferansierer og fire dommere, akkurat som på «Skal vi danse». Publikum stemmer på de 8 parene, det gjør også dommerne. de 3 beste parene går videre til finale, og her er det kun publikum som stemmer. Deretter kåres en vinner!

– Vi gleder oss litt til dette men vi er helt uten trening på drill, forteller Rolf Fiskvik og Inge Grøntvedt. To av åtte kjendiser som nå skal i ilden med drilloppvisning for et stort publikum. Rolf Fiskvik får med seg Embla Holltrø som instruktør. Inge har med Else Kristine Welde som instruktør. De øvrige er Hege Solberg som får med seg Kristin Naalsund. Kjell Myran med Amanda. Gry Fossland får med seg Elise Lindsetmo og Ingvild Kjerkol får med Kristine som instruktør. Fortsatt er et kjendisnavn ikke klart, men når «Skal vi drille» går av stabelen lørdag 26.oktober skal alle åtte par være klare for catwalken med drillfremvisning i fine klær med oppvisning til musikk.  Anne Westerheim i Stjørdal Drilltropp håper publikum allerede nå setter av denne lørdagen med start klokka 18.00.

 

– Kan det tenkes dere må trekke inn i Stjørdalshallen, dette kan jo ta litt av Anne.
– Vi er nært hallen, men mener vi skal få alle publikummere inn i vrimlearealet. Uansett forventer vi bra oppmøte ja, for dette vet vi blir artig og spennende. En festkveld for drill av de sjeldne. Dette må folk få med seg, avslutter Anne Westerheim.

 

 

Les forrige sak:
|
Tydal forvalter nasjonalpark

Det er Miljøverndepartementet som har besluttet dette. I et brev fra […]

Close