-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Skateparken er klar til NM

Norgesmesterskapet i skateboard braker løs i Stjørdal sentrum på fredag

NORB: Mesterskapsansvarlig Joakim Wang i Norsk Organisasjon for Rullebrett sier at det er viktig å verdsette det lokale engasjementet. NORB: Mesterskapsansvarlig Joakim Wang i Norsk Organisasjon for Rullebrett sier at det er viktig å verdsette det lokale engasjementet.

Skateparken er nymalt, vasket og pyntet klar til norgesmesterskapet som braker løs i Stjørdal sentrum fredag.

– Alt går greit, utenom været, men vi får ha trua, sier Hege Thronæs, leder i Stjørdal Skateboardforening. Hun får god hjelp med å gjøre klart til skateboard-NM som braker løs i Stjørdal sentrum helgen 17. til 19. med street, bowl og Game of skate JR-konkurranse. Akkurat nå henges det opp bannere rundt skateparken.

BANNERE: Hege Thronæs (i midten t.h.) og Joakim Wang (i midten t.v.) henger opp bannere på gjerdene rundt skateparken. - Det er mange som ønsker å sponse oss, sier Thronæs.
BANNERE: Hege Thronæs (i midten t.h.) og Joakim Wang (i midten t.v.) henger opp bannere på gjerdene rundt skateparken. – Det er mange som ønsker å sponse oss, sier Thronæs.

– Det er mange som ønsker å sponse oss. Det blir mye bra folk og mye bra skating, lover Thronæs.

Nå er den uønskede graffitien fjernet fra bowlen, skaterne har vasket og gitt alt rødt nye strøk med maling, kommunen har også vasket og brannvesenet har spylt parken.

– Brannvesenet stiller alltid opp, skryter Thronæs.

– Høy kvalitet

Arrangementets mesterskapsansvarlig, Joakim Wang, har også stor tro på skate-NM i Stjørdal.

– Dette er andre gang vi er nordafor Trondheim. Det er viktig for oss å verdsette det lokale engasjementet. Det hadde selvsagt vært lettere for oss Oslo-folk å arrangere NM i Oslo hvert år, men når lokale krefter klarer å få i stand så sinnssykt fete parker, så synes vi det er kult å reise dit også, sier Wang, som er halvt trønder.

SKATEPARKEN: Nå er skateparken i Stjørdal sentrum gjort klar til skateboard-NM denne helgen 17. til 19. med street, bowl og Game of skate JR-konkurranse.
SKATEPARKEN: Nå er skateparken i Stjørdal sentrum gjort klar til skateboard-NM denne helgen 17. til 19. med street, bowl og Game of skate JR-konkurranse.

Joakim Wang mener den ca. 1500 kvadratmeter store skateparken er av høy nasjonal kvalitet.

– Vi har vært her et par ganger og sjekket ut og fulgt byggeprosessen, så vi kjenner den godt, sier Wang, som innrømmer at han selv ikke skater like mye lenger nå som han snart er 50.

Taco-wraps

For Brygga Restaurant er dette første gang de leverer catering utenfor Levanger.

– Det blir taco-wraps, nachos, gulrøtter med dip, men også det tradisjonelle som hamburgere og pølser, sier Eva Strugstad, som driver pop-ups ved diverse arrangementer.

SERVERING: - Vi venter bare på strømmen, sier Eva Strugstad fra Brygga Restaurant, som blir å servere blant annet taco-wraps, nachos, gulrøtter med dip, burgere og chips under NM.
SERVERING: – Vi venter bare på strømmen, sier Eva Strugstad fra Brygga Restaurant, som blir å servere blant annet taco-wraps, nachos, gulrøtter med dip, burgere og chips under NM.

– Foruten salsasaus, så lager jeg alle sausene selv, sier Strugstad, som vil få hjelp av sønnen med chips-maskinen.

Stjørdal Skateboardforening, Stavanger Skateklubb, Notodden skateboardklubb, NORB og Brettforbundet ønsker velkommen til skate-NM!

 

Les forrige sak:
Svein Kirknes ankommer lørdag tilbake til Stjørdal etter å ha kjørt sin gråtass med skogskoie til Kirkenes. Turen tilbake oppsummerer nær 360 mil på veien. Vaffelfest er ventet ved ankomst lørdag formiddag på Bakheim ved Kvithammer.
Gråtass kommer hjem

Svein Kirknes kommer lørdag tilbake til Stjørdal etter å ha kjørt 360 mil med traktor

Close