7 °C Stjørdal, NO
22/03/2019

Skatvalsbyggene mobiliserte

Skatvalsbyggene mobiliserte for støtte til Jorulf Fløan og hans tråkkemaskin.

 

Etter oppslaget i Stjørdals Nytt om hærverket på maskinensom lager skispor på Forbordsfjellet, reagerte mange i Skatvalpå dette. To trimmere, Hilde Landfald og Laila Olsrud, mente at noe måtte gjøres. Dermed innkalte de til en samling i Kirkestua til en felles sak mot slike hendelser.

Først er det grunn til å takke Skatval Menighetsråd for gratis leie av Kirkestua. Her møtte representanter for mange lag og foreninger. Vi som er brukere av det flotte løypenettet som Jorulf Fløan lager helt frivillig, kan ikke akseptere at pøbler får drive slik de har gjort. Det startet med at Fløan fikk en plante fra ”aktivistene”.

Flere ville gi
Grunneierlgets representant kunne fortelle at det vil bli foreslått en gave på 15 000 kroner til benyttelse i fjellområdet. Leder i Grunneierlaget, Oddvar Forbord, tok  forbehold om at det måtte styrebehandles.

Fra I.L. Fram ble det bevilget 6 000 kroner fra hovedstyret og trimavdelingen. Bodil Myhr, som leder trimavdelingen, og som også er eier av Frisk-gården, understreket betydningen av å ha en slik mulighet til å komme seg ut i frisk luft og flott turterreng. En annen viktig ting som har skjedd gjennom denne samlingen ser ut til at samarbeidet mellom Skatval skilag og Fram er styrket ytterligere.

Coop Storlien artikkelnivå

Kronerulling
Nå starter de kronerulling der det kan gis etter evne. Beløp kan overføres til kto 8601 35 36009 – Skatval skilag, Tråkkemaskin. Så gjenstår det å se om folk setter pris på friluftsliv. Det gjorde i hvert fall de 22 som møtte fram, enten som privatperson eller representant for et lag i Skatval.

Les forrige sak:
Dessverre bare halvfull sal på Ljosheim under landbrukets dag, men engasjementet var til gjengjeld stort.
Rørende enighet blant lokalpolitikerne

  Møteleder Ole T Hofstad gjorde et tappert forsøk på å […]

Close