-1 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

Skatvalselever med tombola

Publikum venter spent på at noe skal skje…
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hvert år gjennomfører elever ved 2. og 6 klasse ved Skatval skole tombola. Inntekten går til SOS-Barnebyer og Flyktningehjelpen. Årets resultat ble 55 300 kroner.

 

 

Siden Skatval skole ble tatt i bruk, har det årlig blitt gjennomført en aksjon for å få inn penger til gode formål. Årets resultat er det største som er oppnådd. Opptellingen viser at det ga utrolige 53 500.- kroner i løpet av de to timene arrangementet holdt på.  Elevene i 2. og 6. trinn ved skolen er etter hvert blitt kjent. NRK Midt-Nytt var også på plass for å lage en reportasje fra tilstelningen.

Mye folk
Lokalene var fylt til trengsel av foreldre og ikke minst besteforeldre, der pengene satt ekstra løst denne dagen. Barna hadde tydeligvis klart å varsle hjemme om at det denne dagen var møteplikt. Det er all mulig grunn til å gi honnør til barna som hvert år lager en slik festdag. Samtidig er det også grunn til å gi honnør til skolens ansatte for et kjempefint tiltak.

 

Gaver
Selv om vi måtte være litt forsiktig med å fortelle at skolen var sponset litt av lokalt næringsliv, tar vi sjansen på å nevne at elevene hadde støtte av lokale bedrifter på Skatval. Overskuddet blir nå fordelt mellom SOS Barnebyer og Flyktningehjelpen. Som nevnt tidligere er Skatval skole en fast bidragsyter til humanitære organisasjoner. Vi gleder oss allerede til neste år.

Les forrige sak:
JUBLET FOR SEIER: Remyra G14 tok en viktig seier mot Sverresborg.
Remyraseier i siste kamp

JUBLET FOR SEIER: Remyra G14 tok en viktig seier mot Sverresborg. […]

Close