8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Skatvalsrevyen med No sjø!

||| Henrik Josteinsson Myhr, Erling A. Bakken, Rolf Fiskvik, Ingrid Nilsen, Monica Bakken og Terje Stamnes er noen av aktørene som nå er i gang med øvelser til Skatvalsrevyen 2018.|Monica Bakken og Erling A. Bakken skal sammen med sine øvrige aktører by på en artig revy i februar og mars i år.||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Revygjengen på Skatval har ikke bare ansvar for å presentere en ny og frisk revy hver ettervinter, de har også sitt eget husstyre. De er med andre ord herrer og damer i eget samfunnshus. Godt kjent med hver et panelbord og alle vindu i samfunnshuset etter sommerens maledugnad skal de også fylle huset med innhold.

– Vi er i gang igjen med øvelsene som etter hvert øker i omfang. Årets revy har fått tittelen No sjø, etter forslag fra Laila i revyen. No sjø, betyr at vi føler å ha årets revy innenfor rammene av humoristisk sans og sjanger med tekster av lokale revyforfattere, sier leder Lill Wenche Welle i Skatvalsrevyen.  Etter at gjengen i revyen hadde sin blåtur til Malvik i mai 2017, er noen av tekstene blitt til på bakgrunn av ideer som oppsto, eller fra forslag medlemmene imellom.  En av veteranene i revyen er Terje Stamnes som også denne gang har skrever sanger og tekster.

– Jeg må ha det ganske stille under aktiv tekstskriving. Med denne prateglade revygjengen er dette umulig, jeg har derfor måtte emigrere som amerikanerne under fjorårets countryrevy, sier Terje Stamnes. Latteren sitter løst blant aktørene, og i år har de hentet inn instruktør Ninni Kristine Austad. Fra Hommelvik har Ninni Kristine bakgrunn fra Hommelvikrevyen. Hun er nå sterk delaktig med i prosessen der finpuss av hvert enkelt revynummer skjer under øvelsene.

– Hva legger dere vekt på for å skape den gode, slagferdige og gjerne morsomme stemningen hos Skatvalsrevyen Ninni Kristine?

Coop Storlien artikkelnivå

– Hos en hver revyaktør gjelder det å finne en balanse mellom seriøsitet, snert av humor og slagkraft i replikkene. Det vil derfor hele tiden være en tilpasning av poenger i tekstene, og gjerne på rett tidspunkt, sier Austad. Leder Lill Wenche er nå godt i gang med å stable på bena alle frivillige som gjør det mulig å skape den gode revystemningen på samfunnshuset. Et stort løft hvert år er dette å skape revy i lokalene på samfunnshuset. 

– Det viktigste er at vi har det morsomt og gleder oss til øvelsene. Gjengen her kjenner hverandre godt og spiller på hverandres gode ideer, sier Terje Stamnes som har skrevet en sang om ulikheter i verden, inspirert etter at han møtte en liten jente som tigget penger på en ferietur i utlandet. Trøndelag i 2027 har Stamnes også klart i revytekst, og åpningen av Torgkvartalet har ikke gått upåvirket hen hos aktørene. Ny butikk blir det nå også på Skatval, men om revyen har fått med seg dette gjenstår å se. Nullvisjon på veien vil bli tema sammen med skjermkjendiser og bloggere. 

Billettene raser ut som varene fra prixen

Like raskt som varene forsvant fra Prix-butikken på Skatval før stening håper revygjengen at billettene må går ut til de kommende forestillingene med revy. Gjennom to akter skal glad-gjengen hos Skatvalsrevyen gi sitt publikum hele 24 revynummer fra scenen. Bespisning med alle rettigheter hører med.  Leder Lill Wenche Welle har spilledatoene klare for de kommende februar-mars-revyene i året 2018.

– Vi har spilledatoer 9. 10. 17. og 24.februar. Det blir også en pensjonistforestilling den 18.februar. To forestillinger blir det i mars med 3. og 10. mars. Mandag 15.januar fra 18.00 starter vi billettsalget. På Skatval Samfunnshus selger vi billetter torsdag 18.januar fra 18.00 til 20.00. Etter hver forestilling spiller bandet Jhohans. Fra 19.januar er det billettsalg på Skatval Landbrukslag og Pili Frisør i Domus-bygget i Kjøpmannsgata.  Vi håper på godt salg av billetter og revyen «No sjø» kan vi anbefale også til lag, spareforeninger, ved feiring av begivenheter, eller rett og slett som en sosial opplevelse sammen med familie, kjente eller venner, sier leder Lill Wenche Welle. Mellom 8 og 10 aktører skal nå være i gang med sine øvelser på samfunnshuset. Rammen rundt disse med frivillige utgjør over 100 i aksjon på Skatval.  Telefonsalg billetter: 996 48 360 eller 976 38 246.

 

Les forrige sak:
|||
Gudstjeneste om egne grenser for egen kropp

- Det er mange unge som deltar i denne gudstjenesten, som […]

Close