1 °C Stjørdal, NO
27/11/2020

Skifter dekk gratis

Pensjonister og uføre som er NAF-medlemmer tilbys gratis dekkomlegging

DEKKSKIFTE-KVELD: Nestleder i lokallaget NAF Stjørdal, Kåre Brandtzæg (t.v.), og senterleder, Stig Mikalsen, ønsker medlemmer velkommen til gratis dekkskifte 1. november kl. 17-20. DEKKSKIFTE-KVELD: Nestleder i lokallaget NAF Stjørdal, Kåre Brandtzæg (t.v.), og senterleder, Stig Mikalsen, ønsker medlemmer velkommen til gratis dekkskifte 1. november kl. 17-20.

– Torsdag kan pensjonister og uføre som er NAF-medlemmer komme hit og få gratis dekkomlegging, sier Stig Mikalsen, senterleder på NAF-senteret i Stjørdal, Levanger, Steinkjer og Namsos.

Dekkskifte-kvelden 1. november pågår i tre timer fra 17 til 20. Utover det tilbyr NAF en rekke tjenester på senteret for både medlemmer og ikke-medlemmer.

– Vi har test og kontroll ifølge EU-kontroll, bruktbiltester og garantiutløpstest, hjulstillingskontroll, oljeskift, lett-service og slikt. Vi kan også ta dekkomlegging for medlemmene våre på dagtid, sier Stig Mikalsen.

NAF Stjørdal har nye, store lokaler vis-à-vis Obs Bygg på Sjøsiden og har økt bemanningen.

– Vi kom hit i april i 2017 og har nå mye bedre kapasitet enn før, sier Stig Mikalsen som er veldig fornøyd med nye lokaler og samarbeidet med lokallaget så langt.

Stadig nye medlemmer

NAF Stjørdal er avhengige av et godt lokallag som bistår medlemmene, samt samarbeidet med egen NAF-advokat.

– Vi verver stadig nye medlemmer i Stjørdal, sier Stig Mikalsen som ønsker flere velkommen.

– Det er bare å komme innom og tegne medlemskap.

Lokallaget satser mer på å være et lokallag for lokale medlemmer og styrke samarbeidet med medlemmene.

– Slik at vi er deres klubb og ikke bare rallycross-VM som vi har vært forbundet med tidligere, sier nestleder i lokallaget i NAF Stjørdal, Kåre Brandtzæg.

Lokallaget bruker nå en forening i Stjørdals-området til å hjelpe med dekkskifte. I år ble det Tangmoen IL som er med. De får litt støtte for å gjøre jobben.

EU-kontroll

Tidligere har NAF tatt en del kontroller på russebiler.

– Vi vurderer å lage et system der lokallaget er med og sponser EU-kontroll til ungdommer for russebiler på vårparten, sier Stig Mikalsen.

Statens Vegvesen tilbyr også en type russebilkontroll, men ikke EU-kontroll.

– De bilene som må på EU-kontroll, må komme til oss eller andre bilverksteder for å få det gjort, sier Stig Mikalsen.

  • Stikkord:
Les forrige sak:
GODSAKER: - Hva er det for noe godt du kommer med nå, undres Solveig Heimstad (t.h.) når Nina Aurheim øser opp. Bjørg Røkke Olsen (t.v.) er som venninna si Heimstad stort sett veldig fornøyd med maten hun får.
– Hva er det for noe godt du kommer med nå?

Maten smakte ekstra godt da Stjørdal bosenter hadde høstfest

Close