16 °C Stjørdal, NO
30/05/2020

Skille-hattrick for andrelaget

18-åringen senket Vuku nesten på egen hånd

Jakob Rømo Skille scoret tre av de fem målene til Stjørdals-Blinks andrelag mot Vuku. (Foto: Jonas Røkke Bender) Jakob Rømo Skille scoret tre av de fem målene til Stjørdals-Blinks andrelag mot Vuku. (Foto: Jonas Røkke Bender)

Jakob Rømo Skille (18) ble den store spilleren da Stjørdals-Blink 2 slo Vuku 5-2 i mandagens 4. divisjonskamp.

Den svært så lovende spissen laget hattrick i 4. divisjonskampen hjemme på Blinkbanen. Først scoret han på straffe og sendte Blink i føringen 1-0 etter 28 minutter. Men Vuku ga seg ikke og utlignet før pause. Karl Martin Rolstad, en annen 18-åring, laget 2-1 for Blink, men Vuku utlignet nok en gang igjen. Men så fikk det være nok mente Jakob Rømo Skille og scoret etter 76 minutter og 85 minutter. Innimellom der var også to år eldre Jørgen Kjøsnes Valleraunet frampå for Blink som dermed vant 5-2 i det som var vårsesongens siste kamp.

Med seieren over laget fra Verdalen passerte Stjørdals-Blink 2 også Vuku på tabellen og er nummer fem halvveis i sesongen. NTNUI leder serien hele fem poeng foran Namsos.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
«BOKGALE»: De har stor og felles interesse for bøker, og nå er Stjørdals forening for litteratur og bokgalskap. Fra venstre: Bibliotekar Marit Rye Bjørnås, Lina Emilie Bakkemyr og Kaisa Tørum Amdam.
Bokgale ungdommer med ny klubb

- Alle tror at ungdommene bare er på mobil og sosiale medier og sånn, men det er ikke sant

Close