15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Skiskole er populært i vinterferien

Stor oppslutning på Selbuskogen

Stor glede og bra deltakelse på skiskolen i vinterferien. Stor glede og bra deltakelse på skiskolen i vinterferien.

På Selbuskogen Skisenter har ferieglade barn deltatt på skiskole i tre dager. Det er Skiforeninga Selbuskogen som arrangerer de tradisjonelle skidagene for unge skigåere.

Det er nok av løyper å velge blant på Selbuskogen Skisenter. Disse dagene var det helst læring og moro ved senteret som gjaldt. Nær 30 elever fra skolene som avvikler vinterferie deltar tre dager med skiskole på sentret langs FV 705.

Egil Kjølsø og Karin Galaaen med Ann Kristin Hoås og Berit Kjesbu i ledelsen har god hjelp fra flere voksne instruktører disse dagene i Selbu.

– Forholdene i løypa er veldig bra med brukbar snødybde. Vi tester ut både klassisk og skøyting i sporet. Allerede første dag laget deltakerne hoppbakke, sier Egil og Karin blant arrangørene. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

De deltok over tre dager på skiskole på Selbuskogen Skisenter: Vemund Rustad Sveberg (9), Sigvart Granås Bjerve (9), Nils Vikan (6) og Kåre Vikan (9) hadde fine dager i løypene i starten på vinterferien.
De deltok over tre dager på skiskole på Selbuskogen Skisenter: Vemund Rustad Sveberg (9), Sigvart Granås Bjerve (9), Nils Vikan (6) og Kåre Vikan (9) hadde fine dager i løypene i starten på vinterferien.

Hannah Solheim Aunvik (10) fra Selbu og Einar Sævik (8) fra Stjørdal var to av mange unge som deltok i løypene. De to syntes tydelig at opplæring på langrenn var topp i vinterferien.

Inne på senteret ble det servert frukt og spisende. Rød og gul saft hører med til tørste elever i sporene. I tillegg til nevnte var fra arrangøren disse med i arrangørstaben; Marit Uglem, Ida Kjesbu, Yngve Aaen, Kari Petrine Uglem, Solveig Stene, Thomas og Ole Rønning. Skiforeningens skiskole er tydelig populær og har blitt en tradisjon. Foreninga utfører mye nyttig å arbeide på og rundt anlegget på Selbuskogen. Blant annet er det stor innsats for å legge til rette for oppkjørte løyper over flere kilometer. Skilting er også en stor oppgave hos Skiforeningen på Selbuskogen som nå gir mange på vinterferie god kunnskap om skigåing.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
KRITISK: Penjonistlagets nestleder Kåre Børseth får mange henvendelser fra pårørende om kvaliteten på omsorgstjenestene.
– Stadig flere henvendelser om mangler

Pensjonistlaget vil ha svar om eldreomsorgen

Close