5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Skjelstad tar over sykkelstyret

|| Arild Skjelstad har tatt over ledervervet i Stjørdals-Blinks sykkelgruppe.||

Etter seks år som leder for Stjørdals-Blinks sykkelgruppe sa Geir Arne Øfsti takk for seg. Nå er det Arild Skjelstad som holder styringen på syklistene.

På årsmøtet til sykkelgruppen ble et usedvanlig aktivt år oppsummert. NM landevei var selvsagt det store høydepunktet i 2017, og mesterskapet ga også et positivt økonomisk resultat, og i årsberetningen retter klubben en stor takk for alle de som stilte som frivillige de to helgene NM ble gjennomført i Stjørdal.

I tillegg til NM har klubben arrangert fem ritt av NTE-banecup på velodromen, Trondheimsfjorden Rundt i kompaniskap med IL Sverre, Olaf Moksnes Minneritt, Stjørdalsdagene GP, Regionmesterskap på bane og ulike klubbmesterskap. Klubben har også arrangert sykkelskole for flere barnegrupper i mai.

Totalt 53 ryttere har representert Stjørdals-Blink i løpet av 2017. De har god rekruttering fra 18 år og nedover, og særlig er det lagt vekt på mestring av balanse og det å bli trygg på sykkelen for de yngste.

Det er med andre ord en aktiv sykkelgruppe Arild Skjelstad nå tar over ledelsen av. Med seg i styret har han Asbjørn Andersen, Finn Reitan, Julie Elise Hagerup Appelkvist, Håvard Matberg, Rune Andreas Brodahl Kvam og Anniken Hastadklev, mens Emil Aaen er utøverrepresentant i styret.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
Selger «funnet i orden»

Politiet sjekket ut mannlig selger.

Close